Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Glasrens til din bil

Har du nogle gange svært ved at se ud af forruden, når det regner? Eller døjer du med fedt og snavs på ruden, som bliver hængende?

Hos Biltema har vi et stort udvalg af plejeprodukter til din bil, der kan hjælpe dig med at holde dine bilruder fri for fedt og snavs, og som kan fjerne dug. Produkter til din bil, der med andre ord kan give dig et bedre udsyn, når du sidder bag rattet.

Uanset om du er på jagt efter sprinklervæske, glasrens eller dugfjerner, så finder du det her på siden. Vores produkter til din bil er effektive, og du kan købe dem til en god pris.

Få et godt udsyn med en effektiv glasrens

Vi kan sikkert hurtigt blive enige om, at det er vigtigt, at du kan se ud af din forrude, når du triller ud ad din carport. Men du skal ikke blot kunne se ud - du skal også have et godt udsyn.

En fedtet eller beskidt forrude kan gøre det sværere for dig at se ordentligt, og også dug kan drille gevaldigt, når du starter motoren op. Med en dugfjerner og en god glasrens kan du forbedre dit udsyn markant, og du kan hurtigere trille ud ad indkørslen.

Hvem kender ikke til at sidde og vente på, at ruderne dugger af? Og hvem har ikke en følelse af, at det tager en evighed?

 

Køb effektive og prisfornuftige plejeprodukter til din bil

Hos Biltema er vi stolte af vores produkter til din bil. De er effektive og skånsomme, og så kan du få fingrene i dem til lave priser. Køb eksempelvis en glasrens eller en insektfjerner. Begge dele kan fås til en overkommelig pris, og de kan forøge din køreglæde betydeligt.

Bestil dine produkter allerede i dag. Så gør vi dem hurtigt klar til dig.

 

Vil du gerne vide mere om vores produkter?

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du gerne vil i kontakt med os. Du er velkommen til at give os et kald på telefon 70 80 77 70. Foretrækker du at skrive til os? Så skal du vide, at vi også sidder klar ved tasterne. Send din mail til kundeservice@biltema.dk, og få et hurtigt svar.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.