Glasfiber og spartelmasser

En bule i bilen er træls og irriterende - og tit er det rigtigt dyrt at få fikset. Det er heldigvis til at klare en hel del buler selv. Med lidt tips, tricks og spartelmasse kan rigtig mange buler klares derhjemme i stedet for at skulle på værksted.

Hos Biltema finder du glasfiber og spartelmasse, samt glasfiberforstærket spartelmasse til din bil. Vi har også primer, rustbeskyttelse, lak og lakpleje, så du kan få det hele på et sted, og bilen kan blive som ny.

Biltemas glasfiber og spartelmasse til bil

Vores forskellige spartelmasser består af tokomponentsspartler, der er nemme at blande og påsmøre til en flot og holdbar reparation. Til mindre skader og ridser i lakken får du fillermasse og standardspartel, der kan bruges til de fleste småskader.

Desuden har vi tokomponentsspartel til specialbrug, samt glasfiberforstærket spartelmasse til stærke og slagfaste reparationer. Det kan benyttes til reparation af huller og buler i karosseri, glasfiberskrog, plastskærme med mere - og kan benyttes både til fritidsbåde, bil og andre køretøje. Skal du reparere huller, bliver arbejdet nemmere med et formbart aluminiumsnet til at understøtte reparationer.
Den indbyggede glasfiberforstærkning giver øget styrke, og gør også spartelmasse med glasfiber særdeles velegnet til reparation af fritidsbåde og andre reparationer, der skal genoprette konstruktionsstyrke og være holdbare.

Til genopbygning af detaljer har vi formbart spartelkit i flere typer.
Skal du reparere metaldele bør du kigge efter metalspartelmasse eller kemisk metal.
Finspartelmasse giver en flot overflade til den sidste finish, så bilen er klar til lakering og så god som ny.

12 Søgeresultater