Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt inden for bilvedligehold

Mangler du en låsespray til de iskolde morgener? Eller er det en listebeskyttelse, du er på jagt efter? Så behøver du ikke at lede længere.

Hos Biltema forhandler vi en lang række af produkter, der går ind under kategorien bilvedligehold. Listen af produkter er lang, og du kan finde alt fra låseolie og dækfix til remspray eller kølespray her på siden. Du kan købe vores kvalitetsprodukter til en lav pris og få de bedste forudsætninger for at vedligeholde din bil.

Tag et kig på vores store udvalg her på siden - der er lidt af hvert.

Køb effektive produkter til rustbeskyttelse

Vil du gerne forebygge rust på din bil? Eller har din bil pådraget sig en mindre rustskade, som du gerne vil have udbedret? Vi har produkter til begge dele, og du kan både rustbeskytte og rustbehandle på egen hånd med de rette produkter i hånden.

Bilvedligehold er ikke kun en mekanikers opgave. Du kan også selv gøre meget for at passe godt på din bil og fikse de små skader, der kan dukke op hen ad vejen.

 

Bilvedligehold - gør din bil mere sikker

Des bedre du vedligeholder din bil, des mere sikker er den at køre i. Det kan der ikke herske nogen tvivl om. Er dine bremser smurt og renset, og er skruerne på din bil sikret med gevindtætning, så de ikke kan ryste sig løs, er din bil mere sikker at køre i.

Det er ikke alle ting, du selv kan ordne hjemme i carporten, men der er flere små ting, du selv kan fikse, og som du ikke behøver at betale en mekaniker for. Tag et kig på vores produkter til bilvedligehold og bestil dem hjem, du mangler.

 

Vil du gerne i kontakt med os?

Uanset om du har spørgsmål til et af vores produkter, eller der er en pris, der er uklar for dig, så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne på 70 80 77 70, og sender du en mail til kundeservice@biltema.dk, vender vi hurtigt tilbage til dig. Vores kundeservice hjælper dig gerne med stort som småt.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.