Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt i knager til din bolig

Søger du knager til entreen, garderoben, værelset eller et helt fjerde sted i hjemmet?

De er uundværlige, når du ønsker at skabe struktur og organisere dit hjem. Med dem kan du tildele dine ejendele en helt særlig plads, så du altid ved, hvor sagerne befinder sig.

Hos Biltema er vi leveringsdygtige inden for en lang række praktiske produkter til hjemmet, både når det kommer til indendørs og udendørs brug. Vi stiller produkter til rådighed, som kan gøre dagligdagen langt nemmere og optimere dine daglige gange i hjemmet.

Derfor forhandler vi naturligvis også en bred vifte af forskellige knager, som egner sig til alle afkroge af din bolig – lige fra badeværelset til entreen. Hvor har du behov for ekstra plads?

Gå på opdagelse i det store udvalg nedenfor, og klik din foretrukne variant hjem allerede i dag.

Hæng os op på skarpe priser

Hos Biltema tør vi godt hænge os op på altid at kunne tilbyde billige priser. Vi har kvalitetsprodukter, som taler til enhver pengepung, fordi vi mener, at høj kvalitet ikke skal koste en formue.

Vi har derfor mange typer til fornuftige priser. Samtidig er de nemme at montere og alsidige i deres anvendelsesmuligheder.

Knager til alle rum

Knager er særligt velegnet til entreen. Her kan du få styr på alt dit overtøj, og de kan samtidig være behjælpelige, når der kommer gæster, som også har overtøj med sig.

Men entreen eller garderoben har ikke monopol på opbevaringsløsningen. De kan også være en fordel at opsætte i eksempelvis køkkenet, så viskestykket eller forklædet ikke ligger og flyder sjusket på køkkenbordet.

Du kan også sætte køkkenredskaber op på dem. På den måde kan du hurtigt få greb om de redskaber, du bruger allermest i køkkenet. Når du hænger dine køkkenredskaber op, kan de også fungere som en dekorativ lille udstilling, der kan bidrage med stor hygge og personlig stil til køkkenet.

Det samme gælder også for dit badeværelse. Hæng dine våde håndklæder op, så de kan tørre, når de har været i brug.

Her kan du også skabe et smart og hygiejnisk system, så du kan holde styr på, hvem af hjemmets beboere der bruger de forskellige håndklæder. Leg med udtrykket, og vælg forskellige farver eller knagetyper. På den måde kan du lave en kode, så alle ved, hvilken knage der tilhører hvem.

Du kan også hænge øvrigt badeværelsestilbehør på knagerne. Det kan være en hårtørrer, badebørste eller andet, som du jævnligt bruger. Her er det kun fantasien, der sætter grænser for din kreative udfoldelse.

Klik et krog- og monteringssæt hjem

Hos Biltema forhandler vi også værktøj og gavnlige hjælpemidler, så du er godt klædt på til at sætte dine foretrukne varianter op, når behovet melder sig.

Her på siden kan du blandt andet købe komplette krog- og monteringssæt, som indeholder helt op til 335 dele. Her medfølger både kroge, skruer, dybler, billedkroge, wire og mange andre smådele.

På samme vis kan du også bestille sæt, som både indeholder kroge og værktøj til at sætte dem op. Så kan du gå i gang med dit projekt, så snart du modtager din bestilling fra os.

Klar, parat, bestil

Når du er på udkig efter knager, kroge eller andet under samme kategori, kan du med fordel vælge at bestille fra Biltema.

Høj kvalitet og lave priser er vores varemærke, som gælder for alle vores produkter, store som små.

Gå på opdagelse i det store udvalg af produkter her på siden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.