Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Billedkroge til ophæng af billeder

Mangler du kroge, så du nemt kan få hængt billeder og plakater op på dine vægge?

Hos Biltema fører vi et stort udvalg af billedkroge. De gør det nemt for dig at udsmykke dit hjem med alverdens flotte billeder, fotos og plakater. Krogene er nemme at montere, og du finder både nogle, der kan bruges til betonvægge og gipsvægge, her på siden.

Tag et kig på vores udvalg, og klik de kroge til billeder hjem, som du foretrækker at bruge, når du skal have hængt noget op på dine ensfarvede vægge.

Fordele ved at hænge billeder op med billedkroge

  • De er nemme at få monteret på din væg.
  • De får dine billeder til at hænge pænt og snorlige på dine vægge.
  • De fås både til betonvægge og gipsvægge.
  • Det er en billig løsning.

Få alt, hvad du skal bruge, med et billedkrogsæt

For at gøre det nemt for dig har vi sammensat et billedkrogsæt. Her får du alt, hvad du skal bruge, når du skal i gang med at hænge billeder op hjemme hos dig selv.

Så slipper du for at skulle ud at hente flere ting for at kunne komme i gang, og du kan i ro og mag give dig til at udsmykke dine vægge med dine yndlingsmotiver og billeder i dine favoritfarver.

TIP: Vær opmærksom på, om det er en betonvæg eller en gipsvæg, du skal til at hamre i. Du skal bruge forskellige billedkroge, alt efter hvilken type af væg du skal hænge noget op på.

Billeder skaber hygge og personlighed i din indretning

Billeder gør en kæmpe forskel for det udtryk, du får frem i din bolig. Hvide tomme vægge kan nemt komme til at virke kolde og upersonlige, mens vægge, der er prydet med billeder i forskellige farver og former, sender masser af varme og personlighed ud i rummet.

Vælg gerne billeder, der betyder noget for dig. Så bliver du glad, når du kigger på dine vægge. De billeder, du pryder væggene i dit hjem med, siger en masse om dig – og dit hjem må meget gerne emme af netop din personlighed.

Billedkroge, der kan monteres af alle

Du behøver ikke at have en masse færdigheder for at kunne anvende vores kroge til billeder. Det er klart, at det vil være en fordel, hvis du har to og ikke tre tommelfingre, men ellers er det nemt at gå til.

Så længe du har en hammer i huset, og du kan finde ud af at bruge den, kan du også hænge dine billeder op med de kroge, du finder her på siden. De er nemme at montere, og de gør det nemt for dig at få dine billeder til at hænge pænt og lige.

Køb billige kroge til dine billeder allerede i dag

Du kan bestille kroge her på vores hjemmeside, eller du kan køre forbi et af vores varehuse og købe dine kroge der. Har du spørgsmål til os, som du gerne vil have svar på, inden du klikker dine produkter hjem? Så ring eller skriv til vores kundeservice.

Du kan få fat i vores kundeservice ved at ringe på 70 80 77 70 eller ved at sende en mail afsted til kundeservice@biltema.dk. Så får du et hurtigt svar på de spørgsmål, du brænder inde med.