Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skruekroge til indendørs og udendørs brug

Mangler du en gyngekrog til børnenes gyngestativ i haven? Eller er det en S-krog, du er på jagt efter? Så behøver du ikke at lede længere.

Hos Biltema har vi alt inden for skruekroge. Uanset om det er en krog, der skal bruges indenfor eller udenfor, kan du finde det her på siden. Tag et kig på vores store udvalg af skrueøskner, gyngekroge, S-kroge, krogsæt og meget mere.

Du kan både købe en enkelt krog, eller du kan købe et komplet krogsæt, hvor der også følger værktøj med i pakken. Uanset hvad du vælger, kan du købe vores produkter til en lav og konkurrencedygtig pris.

Hvad kan du købe af skruekroge?

  • Gyngekroge til gynger og andet
  • Skrueøskner til trægevind
  • S-kroge til alt mellem himmel og jord
  • Komplet krogsæt med værktøj
  • Krogsæt med forskellige kroge (190 dele)
  • Kroge til at skrue fast på væggen

Skruekroge er nemme at montere

En skruekrog er nem at hænge ting op med. Den skal skrues fast, og i mange tilfælde kan det klares med håndkraft helt uden brug af værktøj.

Når du har fået krogen skruet ind i væggen, loftet eller træværket, kan du hænge alverdens ting fast derpå. Vær dog opmærksom på vægten. En lille krog kan ikke bære uanede mængder og ej heller alt for tunge ting.

TIP: Brug en krog til at skrue op i loftet eller ind i væggen, når du skal hænge børnenes hjemmelavede krea-sysler op. Den kan sagtens bære det hjemmelavede julepynt eller det farvestrålende påskepynt, som børnene gerne har med sig hjem i tasken fra både børnehave og skole.

Forkæl dig selv med et komplet krogsæt

Elsker du værktøj? Og har du det bedst, når du har et velassorteret udvalg af skruer og andre ting i dit værktøjsskur derhjemme? Så gå all in og køb et komplet krogsæt.

Vi har flere sæt at vælge mellem her på siden, og du kan både give dig selv et med intet mindre end 190 kroge i alverdens forskellige størrelser, eller du kan købe et, der også indeholder værktøj til at montere krogene.

Mangler du en gaveidé til en ligesindet, der ligesom dig elsker at have det nødvendige grej i skuret? Så kan du også overveje, om et komplet krogsæt ville kunne skabe glæde. Der er kroge til mange års forbrug, og det kan spare dig eller din ven for mange ture i det lokale byggemarked.

Køb skruekroge til lave priser

Vi er kendt for vores lave priser – og det gælder også alle de kroge, du finder her på siden. Vi har presset priserne i bund på alle vores produkter, så du kan købe de ting, du står og mangler, uden at skulle gøre et for stort greb i lommen.

Er du fan af billige produkter af en god kvalitet? Så har vi det, du står og mangler.

Få fat i os allerede i dag – ring eller skriv til os

Vil du gerne tale med en fra vores kundeservice, så du kan få svar på alle dine spørgsmål om vores produkter og vores leveringstider? Kontakt os endelig.

Giv os et kald på telefon 70 80 77 70, eller send en e-mail afsted til kundeservice@biltema.dk.

Kommer du forbi et af vores varehuse i den nærmeste fremtid, er du også altid velkommen til at tage fat i en af vores medarbejdere. Her er der også altid råd at hente, når du er i tvivl om, hvilket af vores produkter du skal vælge.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.