Tøjknager til alle rum i din bolig

Vil du gerne have fingrene i en smart knagerække, som du kan hænge op i din entre, på dit badeværelse eller i dit soveværelse?

Hos Biltema kan du vælge mellem tøjknager i forskellige farver og materialer. Vores udvalg er stort, og du kan med sikkerhed finde en eller flere knager, der vil passe perfekt ind i dit hjem. Leg med indretningen, så du får masser af personlighed frem – vores knager og kroge giver dig frit spil.

Tag et kig her på siden, så du kan se, hvad vi har på hylderne. 

Brug vores tøjknager til

  • at tørre håndklæder på dit badeværelse.
  • at tørre viskestykker i dit køkken.
  • at hænge overtøj på i din entre eller i dit bryggers.
  • at hænge tøj på i dit soveværelse eller på børneværelset.

Skab orden i din entre med tøjknager

Overtøj har det med at blive smidt rundt omkring, hvis ikke der er en ledig knage. Det skal af, når du kommer ind. Og har du ikke en fast plads, hvor du selv eller dine børn kan hænge deres regntøj eller deres jakker, kan de meget vel ende på gulvet eller blive smidt på en stol ved døren.

Vil du gerne skabe mere orden i din entre og undgå, at overtøjet bliver smidt på gulvet eller andre steder? Så kan du med fordel hænge en eller flere tøjknager op.

Hellere en knage for meget end for lidt

Des mere overtøj, der er plads til, des mindre ender der på gulvet. Det gælder til hverdag, men også når du får besøg.

Når du får gæster, er det rart (både for dig selv og for dine gæster), at der er et sted, de kan hænge deres overtøj. Så slipper du også for at blive spurgt om, hvor de må lægge deres jakker.

Sørg derfor gerne for, at der er lidt ekstra knager i din entre, så der er plads til gæsternes overtøj.

Frisk dit køkken op med smarte kroge til viskestykker

Hænger du dine viskestykker til tørre på stangen på din ovn? Eller hænger du dem gerne over et af dine køkkenskabe, når du er færdig med dagens opvask?

De kroge, du finder her på siden, egner sig særdeles godt til at blive hængt op i dit køkken. Så har du et sted at hænge dine viskestykker, og det giver et mere let udtryk, hvis de får deres egen knage.

Så slipper du også for at udsætte din ovn eller dine køkkenskabe for fugt fra de våde viskestykker.

Få hjælp til din bestilling – kontakt os allerede i dag

Vil du gerne i kontakt med os, så du kan høre mere om vores produkter eller få hjælp til at foretage en bestilling? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, hvis du ringer dem op på telefon 70 80 77 70. Du kan også vælge at sende en e-mail afsted til dem. Så skal du skrive til kundeservice@biltema.dk.

En anden mulighed er at køre hen til et af vores varehuse. Her kan du altid få hjælp af vores hjælpsomme medarbejdere, der altid gerne giver dig svar på dine spørgsmål om vores produkter. Vores varehuse er placeret over hele landet, så du har aldrig langt til dit nærmeste Biltema-varehus.

10 Søgeresultater