Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!
Tape til enhver lejlighed

Tape til enhver lejlighed

Tape er et praktisk hjælpemiddel til mange typer jobs og projekter. I Biltema har vi et stort udvalg af tape til byggeri og fritid til lige præcis den opgave, du står med. Du finder tape i flere farver og til forskellige gøremål, og med forskel på klæbeevne, slidstyrke og smidighed.

Det afhænger af dit behov, hvilken type tape du skal have fat i. Står du og overvejer en ny farve på væggen i stuen, er en rulle malertape uundværlig. Her vil du også få brug for at beskytte gulvet, og dertil kræver det en god afdækningstape til at fiksere pap eller afdækningsplast til gulvet. Har du købt et nyt spejl, som du vil sætte fast på en væggen eller skabslågen, skal du bruge en kraftig dobbeltklæbende tape. Er du ved at flytte, eller skal de gamle sager i kasser og på loftet, kan du få brug for pakketape, så du sikrer dine ting mod støv og snavs.