Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Malertape og maskeringstape

Malertape og maskeringstape er uundværlig til malerarbejde og en række gør-det-selv-projekter. Den hjælper dig til at få flotte kanter og undgå spild, dryp og maling, der hvor der ikke skal males. Malertape skal helst sidde i så kort tid som mulig, fordi limen hærder, jo længere tid den sidder.

Afdækningstape til sarte overflader

Maskeringstape til sarte overflader bruges for eksempel til at afdække tapet, glas, træ eller andre sarte overflader, så underlaget ikke følger med tapen, når du hiver den af igen.Den lethæftende afdækningstape kan dog have svært ved at fæstne til ru overflader som savsmuldstapet o.l. Fås i forskellige bredder.

Malertape til kurver

Skal du male kurver eller skabe et mønster med kurver i, er den ekstra smidige tape til kurver fleksibel og strækbar - husk at fjern den umiddelbart efter brug.

Udendørs afdækningstape/malertape

Udendørs afdækningstape er UV- og vejrbestandig, så du kan male udenfor og få de ønskede flotte kanter. Kan bruges til afdækning af glas samt til at afmærke vandlinje.