Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lærredstape

Lærredstape er en stærk og holdbar reparationstape, som kan anvendes til mange forskellige formål både udendørs og inde. Lærredstape, Sølvtape, Gaffatape og Mac-gyvertape er alle navne på den populære bomuldstape, der er kendt for at kunne fikse stort set alle problemer, og det er ikke uden grund. Siden det kom frem i 1942, er tapen blevet anvendt til en lang række forskellige opgaver, og der bliver konstant opdaget nye potentialer ved den populære tape. Hos Biltema finder du lærredstape i god kvalitet. Vi har tape i forskellige længder og farver, hvilket du kan læse mere om på vores produktsider. Herunder kan du læse mere omkring vores produkter og blive inspireret til, hvordan lærredstapen kan blive anvendt.

Lærredstape - Fra ammunitionskasser til rumskibe

Lærredstape blev opfundet i 1942 af firmaet Johnson & Johnson, der blandt andet arbejdede med forbindingstape. Tapen blev hurtigt anerkendt for dens robusthed, og den blev derfor anvendt til at forsegle ammunitionskasser under 2. Verdenskrig. Dengang havde lærredstapen ikke den sølv-grå farve, vi kender i dag. Tapen var på dette tidspunkt armygrønt. Efter krigen begyndte befolkningen at se det store potentiale ved bomuldstapen. Tapen fik her navnet “duck tape”, fordi den har vandafvisende egenskaber. Først senere kom navnet “duct tape”, da man fandt ud af, at tapen var særlig god til at lukke luftkanaler.

Lærredstape har været igennem en lang rejse, hvor man konstant har fundet nye brugspotentialer for den populære tape. Der har undervejs været en del sjove steder, hvor man har anvendt tapen. Eksempelvis blev den populære tape anvendt som lappeløsning, da en oxygen tank gik i stykker på rumskibet Apollo 13, fordi fartøjet fløj for tæt på månen. Her blev tapen brugt til at forbinde tanken, der dannede oxygen. I dag benyttes lærredstape hovedsageligt til hurtige lappeløsninger og små justeringer i hverdagen og fritiden.

Vi har tapen til dine behov

Hos Biltema finder du tape i mange forskellige farver og længder. Vi har produkter i længder fra 5 meter til 50 meter, så du kan finde en rulle, der passer til dine behov. Derudover har vi mange forskellige farver, hvilket giver dekorative muligheder, hvis lærredstapen enten skal kunne skjules eller træde i karakter på et materiale. Under vores produktsider vil du finde flere detaljer omkring de enkelte produkter, så du kan finde frem til den rulle lærredstape, der passer til dine behov.

Hvad kan du bruge din tape til?

Svaret er næsten alt. Lærredstape har nærmest et ubegrænset potentiale, og det er derfor ofte kun fantasien, der sætter grænser. Herunder har vi samlet en bred vifte af ting, som tapen benyttes til i dag.

Outdoor-aktiviteter

Er du et friluftsmenneske, der nyder at tage på vandre-, cykel- eller fisketure, så er tape uundværligt. Det er meget effektivt til at lave hurtige lappeløsninger på dit fiskeudstyr, tasker, cykel, og det fungerer godt til at reparere et utæt telt, så du ikke får vand ind. Det kan ligeledes anvendes til dit regntøj af samme årsag.

Husholdning

Lærredstape kan bruges til en lang række smarte tips og tricks til husholdning derhjemme. Hvis du eksempelvis har en hund eller kat som kæledyr, så kan du fjerne hårene fra dine dyr med tapen. Har du en sofa med mange dyrehår, så kan du bare placere tape og rive af. Den vil få fat i en hel del af hårene. Det kan også bruges, hvis du har klistermærker på glas, der ikke vil gå af.

Skab orden i dine ledninger

I vores digitale verden kan vi ofte opleve, at der flyder ledninger rundt alle steder. Hvis du gerne vil samle dine ledninger og skabe orden, så kan du bruge tapen til dette. Det er også godt, hvis du skal have pakket kablerne sammen i kasser, fordi du undgår, at de filtrer sammen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, så er du mere end velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema. Vi står klar til at hjælpe dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.