Lad en motorsav gøre arbejdet

Der findes en masse skønne redskaber, der kan gøre dit havearbejde lidt lettere. Sådan et redskab kan eksempelvis være en motorsav, der hurtigt hjælper dig, når træet skal fældes. En kædesav med motor får jobbet gjort langt hurtigere, end hvis du kun havde en manuel økse til rådighed.

Og så er resultatet ofte også meget mere ensartet med lidt motorhjælp. Her på siden finder du flere slags modeller, så du kan finde den, der passer til størrelsen på din hæk. Spørg endelig, hvis du har brug for hjælp til at finde det, du lige står og mangler.

Hvad skal du bruge din kædesav til?

Det er værd at overveje, hvad du skal bruge din motorsav til. Arbejder du ofte med træfældning i skoven, er det værd at overveje, om dit værktøj ikke skal være det bedste af det bedste. Så er du i hvert fald sikker på, at den kan klare mængden af arbejde.

Har du en sommerhusgrund, hvor du gerne vil have træer fældet, kan du sagtens bruge en helt almindelig kædesav. Den kan også bruges, hvis du en gang om året skal bruge saven til at trimme dine træer i haven.

Se vores sortiment af forskellige modeller, og vælg ud fra dit behov.

Pas på hørelsen

Når du arbejder med et værktøj som dette, skal du være opmærksom på din hørelse. Høj støj i mange timers varighed kan nemlig gøre skade på din hørelse, og det vil du selvfølgelig helst undgå. Derfor anbefaler vi altid, at du benytter dig af et høreværn, mens du arbejder med træet.

Tjek vores tilbehør. Her finder du et stort udvalg af høreværn, der kan hjælpe dig med at passe på dine ører.

Giv dit værktøj den rette behandling

Ligesom med mange andre former for værktøj bliver også en sav med motor træt af brug. Derfor skal du sørge for at give den den rette behandling. Måske skal kæden smøres. Vi forhandler kædeolie, der giver kæden nyt liv.

Har du brugt din sav meget, kan det resultere i, at kæden simpelthen skal skiftes ud. Også der kan vi komme dig til undsætning. Jo bedre du er til at passe på dit værktøj, des længere levetid vil det få.

Spørg for gode råd og vejledning

Vi ønsker, du skal få de rette produkter med hjem, når du handler hos os. Derfor er vi altid klar til at vejlede dig, hvis du søger et produkt, du ikke kan finde, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med din søgen, så du kan fælde træer i skoven eller trimme dine træer i haven.

0 Søgeresultater