Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Legetøjsvåben for store og små

Legetøjsvåben er en sand klassiker, når det kommer til populært legetøj til børn. De fleste af os kender, hvordan det var at lege politi og røvere med vores legekammerater, da vi selv var små. Med legetøjsvåben kan du give dine børn samme mulighed for kreativ og aktiv udfoldelse.

Med legetøjsvåben kan alle være med

Om du er dreng eller pige, barn eller voksen, er fuldstændig ligegyldigt. Med legetøjsvåben kan alle være med, og sammen kan I få mange timer til at gå med sjov leg.

Laserpistoler kan bruges af to eller flere, alt efter hvor mange pistoler I har. I kan lege “alle mod alle”, og i mange tilfælde er det også muligt at spille på hold. Det er smart, hvis I er flere, der gerne vil lege samtidig, så I ikke behøver at vente på, at spillet går på tur.

Hvis du ikke lige har en legekammerat til stede, kan du også spille alene og øve dig på at sigte og ramme ved at hænge måltavlen op på en væg el.lign.

Kun fantasien sætter grænser

Børn elsker at lege og der findes ikke noget bedre end sjovt legetøj. Legetøjsvåben lægger op til lege med masser af action og spænding. I kan lege politi og røvere, superhelte og superskurke, det gode mod det onde - eller hvad I nu finder på. Kun fantasien sætter grænser, når det drejer sig om at lege.

Legetøjsvåben kan bruges til fangeleg eller gemmeleg - eller en kombination af begge. Hvis du har en laserpistol, gælder det om at ramme måltavlen på modstanderen. Så en del af taktikken kunne jo være at gemme sig eller løbe rigtig stærkt for at undvige “fjenden”.

Lasergame i baghaven

Med legetøjsvåben som eksempelvis laserpistoler er det ligesom at være i lasergame. Forvandl din baghave til en krigszone ved at stille små forhindringer og gemmesteder op. Med diverse gemmesteder og forhindringer bliver man nødt til at tænke taktisk for at vinde spillet. Men I kan selvfølgelig også bare lege uden forhindringer, så det gælder om at være den hurtigste.

En ekstra spændende fangeleg

Når børnene løber rundt og forsøger at ramme hinanden, får de masser af motion. Det er også en sund måde at få skærpet børnenes konkurrenceevner, så du kan lære dem om, hvordan de spiller fair eller hvordan de skal arbejde sammen.

Derudover styrker legetøjsvåben også børnenes fornemmelse for sigte. Det er en egenskab, som de kan bruge i mange andre sammenhænge, eksempelvis til når de spiller boldspil.

Legetøjsvåben til sjov leg ude og inde

I kan bruge legetøjsvåben både inde og ude, men hvis du har et legetøjsvåben med batteri, bør det ikke bruges ude i regnvejr. Vent i stedet til at solen er fremme igen og legen kan fortsætte.

Når I leger ude, har I som regel mere plads at boltre jer på end når I leger inde. Derudover er der også færre ting, som kan gå i stykker, og I kan frit løbe uden at skulle passe alt for meget på at løbe ind i ting. Som regel er det også blødere at lande på en græsplæne end på et gulv, hvis uheldet skulle være ude og I kommer til at falde.

Men hvis I ikke har en have eller hvis vejret er dårligt og I hellere vil lege inde, kan I selvfølgelig også det. Så længe I sørger for at passe på hinanden, når I leger, er der næsten ingen grænser for, hvor legen kan finde sted.

Tilbehør, der gør legen endnu sjovere

Har du en laserpistol, kan du købe udstyr, som gør, at pistolen kan skyde endnu længere. Det er især praktisk, hvis I leger i en stor have, så I kan løbe rigtig langt - eller hvis I vil udfordre hinanden ved at sigte efter måltavlen fra en lang afstand. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.