Pandelampe

Hos Biltema er du altid sikker på at finde kvalitetsvarer til fornuftige priser, og det gælder naturligvis også vores pandelamper. Med en god pandelampe har du altid en lyskilde til selv de mørkeste timer, så du får mest muligt ud af morgen-, aften- og nattetimerne. Her på siden finder du vores store udvalg af pandelamper, som har forskellige kvaliteter. Det er derfor væsentligt, at du overvejer, hvad du skal bruge din pandelampe til. Herunder kan du læse mere om, hvordan du vælger den helt rigtige lygte, der passer til dine behov. Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller gerne vil vide mere om specifikke produkter, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Pandelampe til din fritidsaktivitet

Pandelamperne er praktiske, fordi de monteres fast til hovedet, så du ikke behøver at holde en lygte i hånden for at få lys. Det giver dig frihed til at bruge dine hænder, som du normalt ville gøre. Derfor anvendes pandelamperne i mange forskellige situationer, hvilket kan være alt fra løb i vinterperioden, jagt og fiskeri, hobbyprojekter i mørke lokaler og meget mere. Med en pandelampe er du altid sikker på at have en lyskilde til din fritidsaktivitet, så du får det rette udsyn. Det er derfor også væsentligt, at du overvejer, hvor meget lys du har behov for til at kunne udføre din aktivitet.

Vælg en pandelampe der passer til dit behov

Når du skal vælge den helt rigtige pandelampe, så er der nogle væsentlige parametre, som du bør overveje. Herunder har vi listet nogle af de fokuspunkter, som du bør spørge dig selv, inden du investerer i en pandelampe. Du finder alle de tekniske oplysninger omkring vores produkter under hver produktside.

Pandelampens lysstyrke

Har du brug for en pandelampe med et kraftigt lys, som kan oplyse et større areal, eller har du  behov for en mindre stærk lyskilde? Det er væsentligt at overveje, når du skal købe en pandelampe. Lysstyrken på vores lamper måles ud fra lygtens lumen-værdi, som kan give en indikation af, hvor kraftigt et lys er. Vi har pandelamper med et lysflow på 30 lumen til op imod 260 lumen, hvilket giver forskellige brugspotentialer.

Hvis du vil have en pandelampe, der skal bruges til friluftsliv, jagt eller andre aktiviteter, der kræver en større lyskilde, så skal du have en pandelampe med en del lumen. Hvis du i stedet skal løbe på en lille sti eller har et mindre projekt, som ikke kræver meget lys, så har du ikke på samme måde behov for en kraftig lyskilde.

Vægt

Vores pandelamper er lavet af forskellige materialer, fordi de er tiltænkt til varierende brug. Vi har camouflage pandelamper i aluminium og plast, pandelamper i metal, mens andre pandelamper har en elastikrem og plast. Lamperne med en lav vægt er optimale til løb, cykling eller andre sportslige aktiviteter, da lampen ikke vil genererer på samme måde som en tungere pandelampe. Hvis du vil have et større lysindfald og længere lyskegler, vil det dog ofte kræve en tungere pandelampe.

Batterier eller genopladelig

Alle lamper har en levetid og et afgrænset tidsrum, hvor lygten er effektiv. Vi har pandelamper, hvor du kan udskifte batterierne eller oplade batteriet. Det er typisk en smagssag, om man er mest til at oplade sine lamper eller udskifte batterierne, men det er væsentligt at overveje.

Andet

Vores lamper har forskelligt tilbehør og funktioner, som står beskrevet under hver produktside. Funktionerne kan være udslagsgivende i forhold til, hvilken model du vælger. Derfor anbefaler vi altid, at du læser vores beskrivelse igennem, inden du træffer en beslutning.

Har du yderligere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med flere spørgsmål omkring vores produkter eller bare er interesseret i at vide mere omkring pandelamperne, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema. Her står vi klar til at guide dig, så du får præcis den pandelampe, som du har brug for. Vi ser frem til at høre fra dig.

8 Søgeresultater