Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lommelygter i god kvalitet

Med en god lommelygte har du altid et pålideligt lys, så du kan få oplyst et mindre område. Lygten er velegnet til at have i dit hus eller lejlighed, så du kan oplyse hver krog af hjemmet. Det er også et godt redskab, hvis du nyder at bruge fritiden i naturen eksempelvis på jagt- eller campingferie. Er du på udkig efter lommelygter i god kvalitet til faste lave priser, så finder du det hos Biltema. Vi har batteridrevne og genopladelige lommelygter, som passer til dine behov.

Du finder alle vores lommelygter herunder, og hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Lommelygter giver dig lys til de mørke timer

Vil du have mest muligt ud af de mørke timer, så bør du investere i en lommelygte. Tager du eksempelvis på jagt tidligt om morgenen, går tur med hunden en sen aften eller er på camping med begrænsede lyskilder, så er din lommelygte et vigtigt redskab. Med en velfungerende lygte er du altid sikker på at have en lyskilde, så du får et godt udsyn selv i de mørkeste timer. Du finder alle vores forskellige lommelygter her på siden, og hvis du vil have flere informationer, så finder du det under de enkelte produktsider. Vi råder dig altid til at læse vores produktbeskrivelser, så du finder frem til den lygte, der passer til dine behov.

Hvordan vælger du den rigtige lygte?

 Hvis du står i en situation, hvor du mangler en god lommelygte, så bør du gøre dig flere relevante overvejelser. Vores lommelygter passer til forskellige behov, og det er derfor vigtigt, at du er klar over dine egne behov. Eksempelvis bør du overveje, hvor kraftig din lommelygte bør være, og hvor ofte den skal bruges. Vi har herunder samlet nogle af de faktorer, som du kan overveje, når du skal vælge den rette lygte til dig.

Vælg en lommelygte i forhold til lumen værdi

Når du skal vælge en lommelygte, så kan du vælge at fokusere på lygtens lysstyrke. Lumen er en enhed, som angiver lygtens lysstyrke, altså hvor kraftig den er. En stor mængde lumen i din lygte betyder, at lyset fra lygten er kraftigt. Vi har lygter med lumen værdier fra 1200 lumen til 12 lumen. Hvis du gerne vil have en lygte, som giver dig et godt udsyn, så skal du vælge én med høj lumen værdi.

Vælg batteridrevne eller genopladelige lommelygter

Når du skal vælge en lommelygte, så skal du også tage stilling til, om du ønsker en genopladelig eller ikke genopladelig lygte. Med en genopladelig lommelygte får du en lygte, som hurtigt kan oplades, så du kan bruge den igen. Her behøver du ikke købe nye batterier for at få en velfungerende lygte, hvilket både sparer dig tid og penge. Dette er et rigtig godt valg, hvis du anvender din lommelygte meget. Ulempen ved genopladelige batterier er dog, at brændetiden kan blive påvirket af at blive opladet. Dette sker ikke i samme grad, når du udskifter batterier i din lommelygte.

Brændetid

Der kan være stor forskel på, hvor lang brændetid din lommelygte har, og det er derfor væsentligt at være opmærksom på. Hvis du er ude i naturen uden mulighed for at lade dine batterier eller udskifte batterierne, så er det vigtigt, at din lygte ikke dør hurtigt ud. Du skal derfor være forberedt på, hvor lang brændetid vores lommelygter har, så det bliver tilpasset den tid, du skal bruge den. Du finder alle oplysninger under de forskellige lommelygter, og hvis du gerne vil vide mere, så kan du altid henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.