Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lommelygter i god kvalitet

Med en god lommelygte har du altid et pålideligt lys, så du kan få oplyst et mindre område. Lygten er velegnet til at have i dit hus eller lejlighed, så du kan oplyse hver krog af hjemmet. Det er også et godt redskab, hvis du nyder at bruge fritiden i naturen eksempelvis på jagt- eller campingferie. Er du på udkig efter lommelygter i god kvalitet til faste lave priser, så finder du det hos Biltema. Vi har batteridrevne og genopladelige lommelygter, som passer til dine behov.

Du finder alle vores lommelygter herunder, og hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Lommelygter giver dig lys til de mørke timer

Vil du have mest muligt ud af de mørke timer, så bør du investere i en lommelygte. Tager du eksempelvis på jagt tidligt om morgenen, går tur med hunden en sen aften eller er på camping med begrænsede lyskilder, så er din lommelygte et vigtigt redskab. Med en velfungerende lygte er du altid sikker på at have en lyskilde, så du får et godt udsyn selv i de mørkeste timer. Du finder alle vores forskellige lommelygter her på siden, og hvis du vil have flere informationer, så finder du det under de enkelte produktsider. Vi råder dig altid til at læse vores produktbeskrivelser, så du finder frem til den lygte, der passer til dine behov.