Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gummistøvler til herre og dame

I det danske vejr er gummistøvler svære at undvære. Uanset om det er til gåture med hunden, sommerens festivaler, havearbejde eller cykelturen til arbejdet, er gummistøvlerne en sikker måde at holde dine fødder tørre hele dagen på. Hos Biltema har vi både korte og lange gummistøvler, og vores sortiment dækker over støvler til både kvinder og herrer.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

Når du skal købe nye gummistøvler, er der flere ting at tage højde for. Gummistøvler kan ikke snøres til på samme måde som sneakers kan, og derfor er det især vigtigt, at de har en god pasform. Det betyder, at de hverken må være for smalle eller brede til din fod. Støvlerne skal naturligvis også passe i længden, så de hverken gnaver, eller dine fødder svupper, når du går i dem. En god tommelfingerregel er at fødderne skal have 0,5 cm ekstra plads. Hvis dine fødders længde er 25 cm, skal støvlens indre mål altså være 25,5 cm.

Mange vælger at købe gummistøvler i en størrelse større end de plejer, så der er plads til en tyk sok eller en termosål. Hvis det er tilfældet, kan det være en god ide at tage et par såler eller tykke strømper med, når du skal prøve støvlerne inden køb.

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt, at støvlerne er komfortable og sidder godt på foden. Vores fødder skal bære rundt på os hver dag, og derfor er det vigtigt at passe godt på dem. Sørg derfor for, at dine gummistøvler har en god pasform, og at du ikke får ondt i fødderne af at have dem på.

Korte gummistøvler

Hos Biltema kan du finde gummistøvler med kort skaft, der er nemme at få af og på. De korte gummistøvler er blevet mere og mere populære de sidste par år. Støvlerne er lettere end lange gummistøvler, og de egner sig derfor især godt til længere gåture. Denne variant har elastik, hvilket sikrer en optimal pasform.

Varme gummistøvler

Du kan også finde forede støvler til de kolde efterårs- og vinterdage. De forede vildmarksstøvler er med sin lette vægt perfekt egnede til lange gåture og jagt. Støvlerne er i høj kvalitet og er behagelige at have på.

Hvis du passer godt på dine nye gummistøvler, kan de holde i mange år. Vi har samlet nogle tips og tricks, der sørger for, at du får glæde af dine nye støvler længst muligt:

  • Opbevar støvlerne tørt og gerne køligt. Det kan eksempelvis være i et kælderrum. Støvlerne bør aldrig opbevares i direkte sollys.
  • Lad støvlerne tørre mellem brug, men tørringen bør ske ved rumtemperatur, da støvlerne ikke har godt af at stå tæt på varmekilder.
  • Bøj ikke støvlerne under opbevaring, da det kan slide på gummiet.
  • Hvis dine gummistøvler er meget beskidte, kan de med fordel rengøres med sæbevand og en blød børste.
  • Plej støvlerne med et plejeprodukt specielt til gummistøvler eller med helt almindelig madolie.

Få hjælp når du handler hos Biltema

I en tid hvor internethandlen vokser som aldrig før, har vi valgt at gå mod strømmen i Biltema. Vi har i stedet et stort udvalg af fysiske butikker, da vi mener, at det giver dig den bedste oplevelse. At handle i en fysisk butik giver dig nemlig mulighed for at teste varens kvalitet, inden du tager den med hjem - og du behøver ikke vente flere dage på, at posten kommer med din pakke!

Vi mener, at der er flere fordele ved at handle i en fysisk butik, og vi gør meget for at gøre oplevelsen så god som muligt. Derfor er alle vores varer delt ind i kategorier, så du nemt kan orientere dig i vores store sortiment. Samtidig er det altid muligt at få hjælp og rådgivning af vores medarbejdere, hvis der er det mindste, du er i tvivl om.

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.