Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stearinlys og bloklys

Med stearinlys og bloklys kan du skrue op for hyggen. Stearinlys kaldes også levende lys og bruges både som pynt, belysning og til at skabe en hyggelig atmosfære. Du kan både tænde levende lys indenfor og udenfor. Levende lys sættes oftest i en lysestage. Det gør de både for dekorationens skyld, men også for at skabe sikkerhed. Levende lys er flotte, men du bør altid sikre dig, at de bruges korrekt og står sikkert, så de ikke vælger. Det kan en god lysestage hjælpe med - og så er den ovenikøbet dekorativ i indretningen. Det er to fluer med et smæk! En lysestage kaldes også en stearinlys holder. Du kan både købe lys og lysestage hos Biltema.

Vi forhandler god kvalitet og flot design. Her finder du Biltemas store udvalg af stearinlys i alle typer. Bedst til prisen. Du finder alt fra bloklys og duftlys til fyrfadslys og kalenderlys i stearin. Skab en hyggelig stemning derhjemme med levende lys, uden at betale for meget for hyggen. Markedets bedste priser på lys til indretning og hygge i hjemmet.


 
Stearinlys - lys indretning

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor du kan placere stearinlys henne. Især i efteråret og om vinteren er lys indretning er stor del af hyggen i mange hjem. De tager sig flot ud i enhver vindueskarm, men er også tæt forbundet med borddækning til hverdag, romantiske middage og i højtider. Julen og påsken er højtider, hvor især lys er en fast del af borddækning og mange hjem. Indretning med lys skaber varme, hygge og spreder god stemning.
 
Om sommeren indretter vi også med lys. I stedet for at tænde dem indendørs, tænder vi dem udenfor. Lys indretning er stor del af hyggen på terrassen om sommeren. Lune sommeraftener, stearinlys på bordet og en god omgang grillmad - så er sommerlykken da gjort. Du kan både pynte med fyrfadslys, kronelys, stearinlys, bloklys og duftlys. Dekorer med lys til hverdag og fest. Vælg mellem forskellige lys og sæt stemningen alt efter om det skal være romantisk, hyggeligt, praktisk eller festligt. Vi har mange lys i forskellige farver, så du kan finde dem, der passer bedst ind i din indretning, smag og stemning. Eller til sommerens temafest.