Biltema Cookie Politik

Hvad er cookies og andre lignende lagringsteknologier?

På Biltema Danmark A/S, CVR nummer 25289846, hjemmesiden (herefter Biltema) anvendes cookies og andre lignende lagringsteknologier.

Cookies er små tekstfiler, der gemmes på den besøgendes computer. Andre lagringsteknologier (f.eks. pixels) bruges til lignende formål og muliggør genkendelse af cookies og andre typer enheds-id'er. Cookies gør det bl.a. muligt for Biltema at følge, hvad besøgende foretager sig på vores hjemmeside, at få vores hjemmeside til at fungere mere effektivt, at tilpasse hjemmesidens indhold samt relevant markedsføring via andre platforme.

Der er to hovedtyper af cookies: permanente cookies, der forbliver på din computer i en vis periode, før de slettes, og sessionscookies, der gemmes midlertidigt i computerens hukommelse, mens du er inde på en hjemmeside. Sessionscookies forsvinder, når du lukker din browser.

Cookies kan sendes til dig enten fra den hjemmeside, du besøger (såkaldt first-party cookie), eller fra en anden organisation, der leverer tjenesteydelser til den hjemmeside, du besøger, såsom en analyse- og statistikvirksomhed, forhandler, sociale medier, marketingvirksomheder osv. (såkaldt tredjepartscookie). For at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside tillader Biltema tredjepartscookies. Tredjepartscookies indsættes af tredjeparter og bruges af dem. For mere information om deres brug af cookies henvises til den respektive virksomheds cookiepolitik.

Permanente cookies bruges blandt andet til at gemme de besøgendes personlige indstillinger hos Biltema, så du som besøgende f.eks. ikke behøver at træffe bestemte valg igen, hver gang du besøger hjemmesiden, samt til at tilpasse og gøre informationerne så relevante som muligt. Sessionscookies bruges blandt andet til registrering af statistik om brugen af hjemmesiden.

Definitioner

I denne cookiepolitik bruges følgende definitioner.

"Cookie" er de cookies og andre lagringsteknologier, der anvendes på hjemmesiden til lignende formål.

"Samarbejdspartnere" er virksomheder, som er godkendt af Biltema, og som har indgået aftaler med os om at sælge og levere deres produkter og tjenester via hjemmesiden.

"Hjemmesiden" omfatter hjemmesiden biltema.dk, biltema/en-dk/, mitbiltema.dk, firma.biltema.dk samt biltema.com og relaterede sider til disse domæner.

Hvordan bruger vi cookies?

Biltema gemmer visse cookies på din enhed, som er nødvendige for at kunne bruge hjemmesiden. Til andre formål er dit samtykke påkrævet.

Biltema bruger cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden og til følgende formål;

  • Sikkerhed
  • Til analyse og statistik
  • Til at personalisere hjemmesiden
  • Til at målrette annoncer og oprette relevante målgrupper til markedsføringsformål på hjemmesiden, hos vores marketingpartnere og sociale medier.

 

Nødvendige

Nødvendige cookies (også kaldet funktionelle cookies) giver dig mulighed for at bruge hjemmesiden ved at aktivere grundlæggende funktioner og teknologier, såsom sidenavigation, login-proceduren til personlige konti eller det, du har valgt at lægge i din indkøbskurv. Hjemmesiden fungerer ikke efter hensigten uden disse cookies, og denne type cookie indsamler ikke oplysninger om, hvad du som besøgende søger efter eller ser efter på Biltemas hjemmeside.

Sikkerhed

Vi bruger cookies til at administrere, beskytte både Biltema og den besøgende og udvikle vores systemer og tjenester sikkert.

Analyse og statistik

Analyse- og statistikcookies bruges til at lette analysen af antallet af besøgende på hjemmesiden og til at forbedre kundeoplevelsen, når du besøger vores hjemmeside osv. Det betyder, at vi kan dele og overføre personoplysninger og anden information. Bemærk dog, at vi ikke behandler, deler eller overfører følsomme personoplysninger.

Personalisering

Personaliseringscookies giver os oplysninger om, hvordan du bruger vores hjemmeside, din købshistorik, hvilket indhold du har søgt og interesseret dig for etc., for at kunne tilbyde dig en mere relevant oplevelse på vores hjemmeside, der er tilpasset til dine præferencer. Det betyder, at vi kan dele personoplysninger og anden information. Bemærk, at vi ikke behandler, deler eller overfører følsomme personoplysninger.

Marketing

Vi bruger cookies til at vise annoncer, kampagner, kommunikation og tilbud etc., som vi tror, du er interesseret i, og som er tilpasset til dine præferencer. Det betyder, at vi kan dele og overføre personoplysninger. Bemærk, at vi ikke behandler, deler eller overfører følsomme personoplysninger.

Fortrolighedspolitik - kategorier af personoplysninger og information

Fortrolighedspolitikken for Biltema Danmark A/S beskriver, hvornår virksomheden leverer tjenester og produkter i forbindelse med køb, servicespørgsmål og al anden kontakt, såsom besøg på hjemmesiden og i varehuse, samt for at vi skal kunne opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde. 

Hvis du vil læse mere om vores fortrolighedspolitik og hvilke personoplysninger, vi indsamler, og hvor disse oplysninger tages fra, skal du klikke på linket nedenfor.

Biltema fortrolighedspolitik >>

Samarbejds-, marketing- og analysepartnere (tredjepartscookies)

Virksomheder, som er godkendt af Biltema, og som har indgået aftaler med os om at sælge og levere deres produkter og tjenester via hjemmesiden. Nogle af dem er såkaldte iframes, dvs. andre hjemmesider (end Biltemas domæner), men som er placeret på Biltemas hjemmeside. Biltema kan ikke påvirke eller kontrollere indholdet i dem, men i stedet henvises til den pågældende afsenders fortrolighedspolitik. Eksempler på Iframes er Youtube-klip og betalingstjenesteudbydere.

Det er vigtigt at vide, at tredjepartscookies til f.eks. betalingstjenesteudbydere spiller en vigtig rolle for dig som besøgende for at kunne gennemføre og fuldføre de betalingsprocedurer (check-out trinet), som hjemmesiden bruger ved online-køb af produkter på hjemmesiden.

Nedenfor findes links til mere information om vores forskellige partnere, deres håndtering af personoplysninger og andre informationer samt annoncering.

Google

https://policies.google.com/technologies/partner-sites

Hotjar

https://help.hotjar.com/hc/en-us/articles/115011789248-Hotjar-Cookies

Facebook                      

https://www.facebook.com/policy/cookies/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

Google Ads

https://policies.google.com/privacy?hl=en-US

Bhybrid

https://policies.google.com/privacy?hl=en

ImBox

https://imbox.se/cookies/

Resurs Bank AB

https://www.resursbank.dk/om-os-forhandler/integritet-och-sakerhet-foretag/gdpr-som-kunde-forhandler

Qliro AB

https://assets.qliro.com/terms/se/sv/terms/1/integrity_policy.pdf

Klarna

https://www.klarna.com/dk/databeskyttelse/cookies/

Teamtailor

https://www.teamtailor.com/en/

Scrive

https://www.scrive.com/da/

 

Hvilke cookies bruges på hjemmesiden?

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvad de cookies hedder, der findes på hjemmesiden, og hvorfor, hvor længe de gemmes, hvilke modtagere oplysningerne videregives til, og information om, hvordan brugeren kan trække sit samtykke tilbage.

Tredjepartscookies

Marketing

Du kan forhindre indlæsning ved at deaktivere denne kategori i dine cookieindstillinger. Du kan finde flere detaljer om de enkelte cookies, der gemmes af tredjepart, ved at læse mere om den pågældendes cookiepolitik.

Analyse og statistik

Du kan forhindre indlæsning ved at deaktivere denne kategori i dine cookieindstillinger. Du kan finde flere detaljer om de enkelte cookies, der gemmes af tredjepart, ved at læse mere om den pågældendes cookiepolitik.

Personalisering

Du kan forhindre indlæsning ved at deaktivere denne kategori i dine cookieindstillinger. Du kan finde flere detaljer om de enkelte cookies, der gemmes af tredjepart, ved at læse mere om den pågældendes cookiepolitik.

 

Hvad skal du som besøgende gøre?

Som besøgende skal du tage stilling til de cookies, som hjemmesiden bruger til at give dig den mest optimale brugeroplevelse, når du har til hensigt at købe hjemmesidens produkter, drage fordel af de tilgængelige tilbud eller kun læse det offentliggjorte indhold og de artikler, der er publiceret.

Nedenfor følger information om, hvordan du gør og administrerer dine valg omkring dette.

Samtykke til cookies

Ved at tillade cookies på hjemmesiden accepterer du behandlingen af cookies som angivet i Biltemas politik.

Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du deaktivere cookies i din browsers sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille din browser til at spørge dig, hver gang Biltemas hjemmeside forsøger at placere en cookie på din computer. Via browseren kan du også slette tidligere gemte cookies, se browserens hjælp-sider for mere information. Husk, at du til enhver tid kan slette cookies manuelt fra din harddisk.

Nogle behandlinger kan indebære automatiseret beslutningstagning, som du har ret til at gøre indsigelse mod. De foretages med henblik på analyse, statistik og markedsføring.

Bemærk, at hvis du vælger ikke at tillade cookies, vil oplevelsen af hjemmesiden blive forringet, og du vil ikke kunne nyde godt af alle de oplysninger og funktioner, som vores hjemmeside tilbyder.

Hvordan sletter jeg cookies?

Hvis du ikke længere vil bruge cookies, kan du slå dem fra i dine browserindstillinger. Du kan også indstille din browser til at spørge dig, hver gang Biltemas hjemmeside forsøger at placere en cookie på din computer. Du kan også bruge din browser til at slette tidligere gemte cookies.

Hvordan du sletter cookies, afhænger af den browser, du bruger. Bemærk, at hvis du bruger flere browsere, skal der foretages tilsvarende ændringer for hver enkelt browser, du bruger. Det kan også være nyttigt at vide, at ændringer i cookieindstillingen såsom blokering eller sletning af cookies, kan påvirke dele af funktionaliteten på vores hjemmeside

Hvis du bruger en pc, kan cookies slettes ved hjælp af tastaturgenvejen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Du kan finde mere information via nedenstående links om, hvordan du gør dette i de forskellige browsere:

 

Microsoft Internet Explorer

Microsoft Edge

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Apple Safari

 

Administration af dine cookieindstillinger

For at administrere dine indstillinger og samtykke til de cookies, som Biltema bruger på webstedet, skal du bruge det link, du finder i sidefoden på hjemmesiden "Administrer cookies".

 

Tilbagetrækning af samtykke til cookies

For at tilbagekalde dit samtykke til de cookies, som du en gang valgte at acceptere, skal du bruge det link, du finder i sidefoden på hjemmesiden "Administrer cookies".

 

Dine rettigheder

Hvis vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med vores brug af cookies, såsom oplysninger om din IP-adresse, har du som bruger bestemte rettigheder. Du kan f.eks. anmode om oplysninger om, hvilke personoplysninger vi behandler. Hvis du mener, at vi har behandlet dine personoplysninger forkert, har du også ret til at klage til Datatilsynet. Se mere om dine rettigheder vedrørende behandling af personoplysninger her.

 

Ændringer i vores cookiepolitik

Biltema Danmark A/S kan ændre indholdet af denne politik. Ændringer bekendtgøres ved, at politikken opdateres på vores hjemmeside.

 

Her kan du læse og downloade hele politikken i sin helhed: Biltema Cookie politik (Senest opdateret 2020-09-10)