Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

Med Mit Biltema kan du modtage dine kvitteringer digitalt. Det er nemt at komme i gang og selvfølgelig helt gratis. Tjenesten for digitale kvitteringer leveres af Storebox. Når du har tilsluttet dig Storebox og registreret dit betalingskort, vil du kunne se kvitteringer for alle dine køb hos Biltema. Du har altid adgang til dine kvitteringer og kan bruge disse, når du skal bytte en vare eller returnere i et af vores varehuse. Derudover bidrager du til bæredygtig udvikling og vores globale miljømål.

Bemærk venligst, at vi (Storebox) i øjeblikket ikke understøtter betaling med betalingskort via Samsung Pay eller Apple Pay. Du kan derfor kun modtage en digital kvittering i appen ved køb med dit fysiske betalingskort.

Hvad er Storebox?

Storebox bruges til at gemme dine digitale kvitteringer. 

Koster det noget at tilmelde sig tjenesten?

Nej, det er gratis og ingen tjenester hos Storebox koster noget.

Er det sikkert at registrere sit betalingskort hos Storebox?

Kort-data gemmes i en såkaldt PCI-certificeret miljø, og har samme sikkerhedsniveau som ved kortbetalinger på internettet. Der gennemføres kvartalsvise penetrationstests samt en årlig certificering af alle systemer som håndterer kort-data. Certificering og tests gennemføres af eksterne, godkendte sikkerhedsfirmaer.

Persondatapolitik

 

Support

support@storebox.com
+45 70152152