Digitale kvitteringer

Digitale kvitteringer

Du kan digitalisere dine gamle papirskvitteringer når du er logget ind på Mit Biltema. Benyt disse trin herunder: 

1) Klik på "Mine kvitteringer" -> 2) Klik på "Tilføj kvittering" -> 3) Klik på "Tilføj kvittering" ->  4) Indtast stregkodenummeret og beløb på kvittering, klik derefter på "Tilføj kvittering"

Vent derefter et minuts tid og du har en ny digital kvittering på din Storebox konto som du har adgang til når du er logget ind på Mit Biltema.

____________________________

Storebox – alt hvad du behøver at vide omkring hvor dine digitale kvitteringer ligger

Når du har tilmeldt dig til Storebox og registreret dit betalingskort så kommer du til at kunne se kvitteringer på alle dine køb hos Biltema.

Du kommer til at have adgang til alle dine kvitteringer og kan bruge disse når du behøver bytte en vare eller gøre en reklamation i et af vores varehuse.

Desuden bidrager du til en holdbar udvikling og vores globale miljømål.

Hvad er Storebox?

Storebox bruges til at gemme dine digitale kvitteringer. Det kan være digitale kvitteringer fra butikker og/eller kvitteringer som du selv vil uploade.

Koster det noget at tilmelde sig tjenesten?

Nej, det er gratis og ingen tjenester hos Storebox koster noget.

Er det sikkert at registrere sit betalingskort hos Storebox?

Kort-data gemmes i en såkaldt PCI-certificeret miljø, og har samme sikkerhedsniveau som ved kortbetalinger på internettet. Der gennemføres kvartalsvise penetrationstests samt en årlig certificering af alle systemer som håndterer kort-data. Certificering og tests gennemføres af eksterne, godkendte sikkerhedsfirmaer.

Persondatapolitik

Support
support@storebox.com
+45 70152152