Afslappende spa hjemme i haven

Måske er solen ved at gå ned, børnene er gået i seng, og roen er begyndt at brede sig i hjemmet. Uanset om det er stressende dage på arbejdet, hektiske feriedage eller bare en rolig ferie, er det altid nyttigt at få tid til afslapning og afkøling. Hvordan gør du det på den bedste måde, spørger du måske? Lav din egen hjemmespa, siger vi!

Det er vigtigt af og til at koble helt af og slappe grundigt af, og her mener vi ikke i sofaen foran tv'et. Vi mener slappe af for alvor. At frigøre sig for alle krav, og bare tage et øjeblik til sig selv, kan være afgørende for at man kan klare tilværelsen.

Afslapning er afgørende for, at du kan klare dig. At kunne træne, arbejde og udøve alle hverdagens aktiviteter.

Spabad – afslappende bad året rundt

Vand, der varmer og bobler dejligt, masserende stråler og hyggelig LED-belysning – alt det får du med et spabad fra Biltema. Med et spabad kan du se frem til mange dejlige og afslappende stunder i haven, alene eller sammen med familie og venner. I kraft af pumpens indbyggede frostsikring kan du nyde spabad hele året rundt. Det forudsætter dog, at pumpen er tændt, og at spabadet bruges regelmæssigt.

76964
76986

Køb dit spabad her

Skab et harmonisk spa-miljø

Omgivelserne og atmosfæren er afgørende for, at du kan slappe af og nyde livet rigtigt. Du har ikke lyst til at være omgivet af forstyrrende lyde eller bekymringer, når du prøver at få en fredelig stund. Så skab din egen lille oase i haven eller på terrassen. Brug hyggelig udendørs belysning, filtre, lys og grønt. Lyder det ikke afslappende?

76960
76963
76959

Lamper og lys

Med den rigtige belysning bliver alle terrasser hyggelige og beroligende. Sæt lyskæder på rækværket på terrassen, sæt solcellelamper i blomsterbedene eller sæt levende lys på bordene omkring dig. For der er vel ikke noget, der siger spa i samme grad som levende lys? Og som måske endda dufter godt?

Håndklæder og tæpper for ekstra varme

Når du kommer op af badet, kan det være rart at svøbe sig ind i et håndklæde, eller sætte sig ned i loungemøblerne og krybe sammen under et hyggeligt tæppe. Så invester i en tyk og blød fleeceplaid, eller hvorfor ikke en praktisk plaid med hætte og arme? Eller måske er det en varmende badekåbe, du har brug for?

Dekoration og grønt på terrassen

For at skabe den afslappende oase kan det også være en god idé at dekorere terrassen med frodige planter eller stemningsfulde dekorationer og lanterner med levende lys. Når mørket falder på, er der ikke noget mere hyggeligt end at tænde levende lys og se dem skabe skygger i deres omgivelser.

Musik

Uanset om det er til tonerne af akustisk musik eller moderne pop, er musik fantastisk til at sætte stemningen og bidrage til at fjerne stressfaktorer. Derfor kan det være en glimrende idé at købe en lille bluetooth-højttaler, som du kan have med dig ud i haven, når det er spa-tid.

Relaterede artikler

Haveindretning

Haveindretning

Er det tid til at lave orden i haven inden sæsonen? Tjek vores store udvalg af udendørs møbler som skaber din have oase.

Lav mad udenfor

Lav mad udenfor

Det er praktisk og nemt at lave mad udendørs, og hele familien kan være med og bidrage.

Planter på altanen - lav en grøn byoase

Planter på altanen - lav en grøn byoase

Vil du begynde med at plante? Intet problem - på din balkon eller altan, kan du gøre det meste!