Orden og fuldt overblik i drømmegaragen

Orden og fuldt overblik i drømmegaragen

Garagen bruges ofte til alt fra opbevaring af dæk og værktøj til gamle malingsrester. Med vores indretning og opbevaringsløsninger kan du omdanne din garage til en drømmegarage. Hvis du har ekstra god plads, kan du også bruge garagen som et sted at slappe af.

Træt af rod og dårlig organisering? 

Hans Jørgen Andersson var en af dem, der startede Gatebil i 1993, og han er mere end gennemsnitligt interesseret i udstyr til at fylde garagen med. Han har flere gode tips om, hvor du bør starte for at skabe din drømmegarage.

En garage kan bruges til langt mere end som et sted til opbevaring af bilen. Uanset om du ønsker at etablere dit eget fitnesscenter, snedkerere, forberede ski eller blot har brug for et sted til at komme lidt væk.

Med garagemoduler fra Biltema kan du indrette garagen efter dine ønsker og behov. Vægskabe, skuffesektioner og værktøjsophæng er blot nogle af de produkter, du kan få.

Se vores udvalg i garagemoduler her

69678

Drømmegaragen

Andersson i Gatebil er glad for at handle hos Biltema, når han vil have ting til garagen.

– Biltema har rigtig meget til os, der er specielt interesserede i biler og garager, herunder en masse specialværktøj. Værktøjet har også op til 10 års garanti, hvilket er et vigtigt tegn på kvalitet.

Han ved godt, hvordan drømmegaragen ser ud.

Det vigtigste for mig er nok, at der er masser af bordplads og skuffer, der giver system i tingene. Derudover er et rullebord praktisk, når du arbejder i garagen. Jeg kan anbefale Biltemas værktøjsvogn. Det har ikke blot hjul, men er også fyldt med mange smarte stykker værktøj.

Biltema sortimentsboksen kan hænges på en anden af varehusets værktøjsvogne for endnu mere plads eller bruges fritstående. En anden type smart garageindretning er dette arbejdsbord, eller garagevogn, som ud over at have mange smarte opbevaringsløsninger også fungerer som arbejdsbord.

Ellers er småting som strips, aftørringsruller, handsker, en spand til bilvask og tragte et must i enhver garage – stor som lille, siger Andersson.

For dem, der ønsker at gøre lidt ekstra ud af garagen, er et godt tip at lave et dekorativt betongulv.

Vores epoxy-baserede gulvmaling er primært beregnet til betongulve, men kan også bruges på trægulve og fiberplader. For at få en ekstra dekorativ effekt kan du male gulvet med gulvmaling, før du strør malingsflager ud i den våde maling. Afslut med klar lak for god slidstyrke.

Vores sortiment af indendørs maling

69680

Få orden i garagen

Både Andersson i Gatebil og vi er enige om, at en ryddelig garage er grundlaget for en god garage.

Ryd op og sælg det, du ikke bruger. I vores varehuse finder du en række smarte opbevaringsløsninger, der hjælper dig med at holde orden.

Med vores opbevaringsløsninger er det ikke kun skabe og hylder fyldt med forskellige opbevaringskasser med tilhørende låg, som du kan skabe orden med. Brug også lofter og vægge. Smarte vægkroge kan bruges til ophæng af for eksempel ledninger og andet udstyr. Vi har også kroge, der kan hænges i loftet, og vores eget cykelophæng.

69679

Fritidsbule/drengebule

Nogle gange kan det være rart at have et sted at trække sig tilbage til, uanset om du ønsker at snedkerere, udføre småarbejder eller træne lidt. Hvad med at invitere gode venner over til en fodbold- eller spilleaften? Så er garagen det perfekte sted.

Hos os finder du alt, hvad du har brug for af værktøj, og den smarte høvlebænk kan bruges til både snedkerarbejde og som bord til mindre spil, såsom vores sjove fodboldspil eller airhockey.

Med LED-lister skaber du en hyggelig stemning, og det smarte minikøleskab holder drikkevarerne kolde. 

Relaterede artikler

Bruger du AdBlue® i din dieselbil

Bruger du AdBlue® i din dieselbil

Har du en moderne bil med dieselmotor? Så skal du fortsætte med at læse omkring AdBlue her.

Træn effektivt derhjemme!

Træn effektivt derhjemme!

Vi guider dig i hvordan du kommer igang med træningen derhjemme. Byg dit eget hjemmetræningscenter og kom i gang!

Når børnene flytter hjemmefra - få tips til renovering af hjemmet

Når børnene flytter hjemmefra - få tips til renovering af hjemmet

Når børnene flytter hjemmefra kan det føles tomt. Men det er også en unik mulighed for at renovere og bygge om.