Sådan skaber du WOW-fornemmelse i dit drivhus

Sådan skaber du WOW-fornemmelse i dit drivhus

Jordede plantehænder, sene sommeraftener og duften af friske krydderier – der bliver mange fantastisk magiske øjeblikke at dele i et drivhus. Øjeblikke, som du nemt skaber med den rigtige type indretning, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

Dyrkning i drivhuset

Dyrkning er måske det, vi først og fremmest forbinder drivhuset med – og er det ikke dejligt at få et grønt fristed ude i haven? Lad krydderurterne vokse om kap med tomaterne på et praktisk dyrkningsbord, der giver et perfekt mikroklima til følsomme vækster. Eller er det et lille drivhus, du har brug for? Her finder du hele vores sortiment af produkter til din dyrkning. 

Du kan også vælge at fylde hylderne med urtepotter, hvor du kan skiftevis kan plante magisk duftende stauder og krydrede chilifrugter. Men husk på én ting: solen kan blive stærk, når den er fremme, så beskyt dine afgrøder med et stykke jutestof, der giver god skygge. Her finder du vores jutestof, sammen med andre gode bånd og opbindingssnore til din dyrkning.
Og hvorfor ikke inddrage hele familien? Vi har også redskaber til de små gartnere her

Slap af i drivhuset

Tag bøger, et staffeli eller en pod i ørerne, og nyd den fredfyldte ro ude i drivhuset. Møbler drivhuset med en bekvem havelænestol, og lad duften af de levende lys fylde drivhuset med ro.
Drivhuset kan også blive et sted, hvor kreativiteten kan udfolde sig frit, så tag din computer med ud, og skab en arbejdsplads med helt nye dimensioner af fred og ro.

Relaterede artikler

Gør terrassen forårsklar

Gør terrassen forårsklar

Foråret står for døren, og snart er tiden inde til hygge og afslapning på de danske terrasser. Få hus- og haveekspertens råd til, hvordan du får terrassen klar.

Kompostér mere!

Kompostér mere!

Det at kompostere er ikke så svært, som det umiddelbart kan synes! For i praksis er varme, ilt og fugt alt, hvad der er nødvendigt for at forvandle dit have- og madaffald til næringsrig jord.

Pleje af græsplænen

Pleje af græsplænen

Det kræver noget arbejde at få en flot græsplæne. Nogle af de ting du bør være opmærksom på, kan du læse om her.