Sådan skaber du WOW-fornemmelse i dit drivhus

Sådan skaber du WOW-fornemmelse i dit drivhus

Jordede plantehænder, sene sommeraftener og duften af friske krydderier – der bliver mange fantastisk magiske øjeblikke at dele i et drivhus. Øjeblikke, som du nemt skaber med den rigtige type indretning, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne.

Dyrkning i drivhuset

Dyrkning er måske det, vi først og fremmest forbinder drivhuset med – og er det ikke dejligt at få et grønt fristed ude i haven? Lad krydderurterne vokse om kap med tomaterne på et praktisk dyrkningsbord, der giver et perfekt mikroklima til følsomme vækster. Eller er det et lille drivhus, du har brug for? Her finder du hele vores sortiment af produkter til din dyrkning. 


Du kan også vælge at fylde hylderne med urtepotter, hvor du kan skiftevis kan plante magisk duftende stauder og krydrede chilifrugter. Men husk på én ting: solen kan blive stærk, når den er fremme, så beskyt dine afgrøder med et stykke jutestof, der giver god skygge. Her finder du vores jutestof, sammen med andre gode bånd og opbindingssnore til din dyrkning.

 
Og hvorfor ikke inddrage hele familien? Vi har også redskaber til de små gartnere her

 

Selskab

Dampende varm pasta, toppet med hjemmedyrket basilikum og levende lys, når solen går ned bag trækronerne? En middag, hvor gæsterne selv høster salaten – lyder det ikke som en drøm? En drøm, der kan gå i opfyldelse i dit drivhus.
Indret drivhuset med plads til et lille cafébord og stole, som du finder blandt alle vores udendørsmøbler og tænd nogle fyrfadslygter, når mørket begynder at lægge sig. Om aftenen er det varmere i drivhuset, og med en blød siddehynde på stolene og varmende tæpper kan I nyde hinandens selskab natten lang.


Slap af

Tag bøger, et staffeli eller en pod i ørerne, og nyd den fredfyldte ro ude i drivhuset. Møbler drivhuset med en bekvem havelænestol, og lad duften af de levende lys fylde drivhuset med ro.
Drivhuset kan også blive et sted, hvor kreativiteten kan udfolde sig frit, så tag din computer med ud, og skab en arbejdsplads med helt nye dimensioner af fred og ro.