Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alt i krukker til haven

Søger du fine krukker til din have, terrasse eller altan? Oplev det store udvalg her på siden.

Vores kvalitetsprodukter til dit udeliv tjener et praktisk formål, fordi de holder på planten, men tjener langt hen ad vejen også et dekorativt formål.

Planter er med til at skabe hygge og god stemning udendørs, og med de helt rigtige krukker, kan du også udtrykke din egen personlige stil.

Vi har samlet et bredt sortiment her på siden, hvor du kan vælge mellem mange forskellige design, mønstre og farver. På den måde kan du finde en variant, der matcher din boligindretning og smag.

Gå på opdagelse i de mange styles her på siden, og vælg din nye favoritkrukke til hjemmets udeareal.

Vi er stolte af at være krukket

At være krukket bliver for det meste opfattet som noget negativt. Hos Biltema vil vi dog gerne være krukkede på den positive måde ved at tilbyde et stort udvalg af dekorative designs.

Blandt vores sortiment kan du finde krukker med forskellige specifikationer. Søger du eksempelvis en variant, der er særligt velegnet til at dyrke tomater? Eller en traditionel, flad krukke, som du altid kan hive frem fra gemmerne, når en ny blomst eller plante melder sin ankomst?

Du kan finde lige det, du søger, blandt vores store sortiment. Her kan du både finde særvarianter, som egner sig til dyrkning af bestemte sorter og almindelige udgaver, som passer til det meste.

Haven indgår også i din boligindretning

Ofte fokuserer vi mest på boligstil inden for hjemmets fire vægge. Men haven eller terrassen er også en del af dit hjem, og derfor kan du også udtrykke stil, smag og personlighed, når du går i gang med indretningen her.

Mange gange er det detaljen, der sætter prikken over i’et, når det kommer til boligindretning. En lille ting i det skjulte kan gøre hele forskellen, og det er her, krukkerne i dit udeareal kommer ind.

Hos Biltema kan du derfor finde udgaver i mange forskellige designs, farver, mønstre, former og størrelser.

Vi forhandler varianter i feminine, lyse farver, hvis du er glad for farvestrålende valg. På den måde kan du skabe en gennemført stil i din have ved at sætte fine, personlige krukker rundt omkring.

Foretrækker du et mere minimalistisk og afdæmpet udtryk, kan du også finde mere neutrale varianter blandt vores sortiment. Det vil skabe et harmonisk og naturligt udtryk, hvor de blender fint ind i de resterende nuancer i din have.

Vælg dit foretrukne materiale

Ud over at tilbyde en bred palette af farver og mønstre kan du også vælge mellem forskellige materialer hos Biltema.

Vi forhandler både udgaver i plast, varianter med en mat, betonlignende finish, zinkbaljer og meget mere. På den måde kan du finde en, der passer til den plante, den er tiltænkt til.

Hos Biltema finder du de bedste og skarpeste priser på krukker til haven. Vi vil være din foretrukne forhandler, når du mangler et praktisk og funktionelt produkt til hjemmet.

Derfor tilbyder vi skarpe priser på vores kvalitetsprodukter, så der er noget for enhver pengepung.

Tjek det store udvalg ud her på siden.