Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kurv og opsamler: Gør havearbejdet effektivt

At tilbringe en dag i haven kan både være en hyggelig og en hård fornøjelse. Foretrækker du at gøre arbejdet nemt og bekvemt for dig selv, så den positive oplevelse fylder mest?

Hos Biltema er vi leveringsdygtige inden for en bred række af kvalitetsprodukter, herunder forskelligt udstyr til dit havearbejde.

Når du har det rette udstyr med dig i haven, kan dagen i det grønne blive en sand fornøjelse. Lyder det som noget for dig?

Oplev det store udvalg af kurve, opsamlere og praktisk haveudstyr her på siden, og klik dine nye favoritter til havearbejdet hjem allerede i dag.

Opsamler til haven: Investér i effektivt udstyr

Når haven trænger til den helt store tur, kan det både tage tid og mange kræfter at komme til vejs ende. Ligger der flere timers arbejde foran dig, kan du også forvente, at det tager tid for kroppen at komme ovenpå igen bagefter – i hvert fald, hvis du ikke ligger inde med det rette udstyr.

Meget havearbejde kræver nemlig, at du foretager mange buk og vrid med kroppen. Særligt hvis du skal samle ting og sager op, plukke bær eller andre lignende opgaver.

Du kan slippe for den unødige fysiske anstrengelse, som følger med disse opgaver, ved at anskaffe dig de helt rigtige produkter til arbejdet. Her kan blandt andet nævnes en opsamler, så du kan spare på kræfterne og bruge dem på selve arbejdet.

Saml blade eller andet ét enkelt sted

Har du træer eller buske i din have, som efterlader mange spor efter sig?

Når bladene falder, er det oplagt at have ét sted, hvor du kan samle dem alle. På den måde ligger de ikke og fylder på din græsplæne, eller genererer når du skal have gang i græsslåmaskinen.

Her kan en kurv være et nyttigt hjælpemiddel, når du skal samle bladene sammen. På den måde får du et samlet sted til bladene, hvilket også gør processen langt nemmere efterfølgende, når du skal skille dig af med dem.

I stedet for dobbeltarbejdet ved først at samle bladene sammen og derefter finde en genstand at putte dem ind, kan du med fordel putte dem direkte i kurven under arbejdet.

Omtanke for miljø og pengepung – genbrug kurven igen og igen

Når du investerer i en havekurv, er det til gavn for flere parter. Dels sparer du penge, fordi du ikke skal anskaffe dig en pose igen og igen, men kan genbruge den.

Samtidig er det også et miljøvenligt valg at købe en kurv frem for at benytte sig af engangsposer hver gang. Når du har samlet alle bladene, grenene eller noget helt tredje i din have, kan du tage den direkte med dig på genbrugspladsen og losse haveaffaldet direkte ned i containeren.

I vores udvalg kan du finde varianter med indbygget hank eller håndtag på siderne, så du nemt kan løfte og transportere den med dig. På den måde er de også langt mere handy og fikse end en plastikpose, som desuden også nemt kan gå i stykker, hvis der eksempelvis stoppes grene ned i.

Rummelige kurve med stor kapacitet

Hos Biltema kan du finde en havekurv, der passer til ethvert behov. Vi forhandler mange forskellige varianter, herunder modeller med kapacitet helt op til 45 liter. Leder du efter en mere beskeden variant, er den slags også til at finde blandt vores sortiment her på siden.

Bliv parat til havearbejdet med en praktisk kurv og opsamler fra Biltema.