Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Opnå stor effekt med en ukrudtsdug eller fiberdug

Så snart de første solstråler skinner under den forårsblå himmel, begynder ukrudtet at vælte frem fra jorden. Vil du forhindre skvalderkål, mælkebøtter og brændenælder i at overtage hele haven, er det oplagt at benytte en ukrudts- eller fiberdug.

De stærke materialer sørger for, at vand og sollys ikke trænger ned til ukrudtet, så det spirer frem. Du finder et stort udvalg af effektive planteduge her på siden, så du året rundt er ét skridt foran de ubudne plantegæster.

Anvend fiber- og ukrudtdug til forskellige formål

Det er ikke uden betydning, hvilken dug du vælger, når du vil bekæmpe skvalderkål og brændenælder i bedene. De to duge tjener nemlig hver deres formål og må derfor anvendes på forskellig vis.

Overordnet set er en fiberdug et fagord, der dækker over alle former for vækstduge, planteduge og ukrudtsduge. Fælles for dem er, at de er produceret i et stærkt fiberstof, som afhængig af tykkelsen lader planterne få forskellige mængder af lys, luft og vand. Udvalgte duge kan også begrænse skadedyrs indtrængen, så eksempelvis kålsommerfugle ikke får fri adgang til de saftige brassica-planter, der vokser i din køkkenhave.

Undgå ukrudt og få en velholdt have

En ukrudtsdug er et effektivt middel, hvis du ønsker at holde kvikgræs, skræpper, mælkebøtter og andre uvelkomne plantevækster nede. Det er især oplagt at lægge under perlegruset på gårdspladsen eller fliserne i indkørslen, så du i fremtiden slipper for at ligge på knæ og luge.

Du kan også lægge den stærke dug under jorden i dine bede, så stauder og andre planter får de bedste betingelser for at vokse til.

Den kraftfulde ukrudtsdug monteres med jordspyd, og dækker effektivt underlaget, så solens stråler ikke kan trænge igennem og give næring til ukrudtet. Dugen er farvet i et mørkt materiale, så den let falder i et med omgivelserne, men alligevel bør du dække den med jord, planter, barkflis, skærver, sten eller grus for at opnå et flot slutresultat.

Et perfekt valg til den økologiske have

Dyrker du din have økologisk? Det er oplagt at anvende en fiberdug eller ukrudtsdug, hvis du vil undgå at bruge pesticider og kemikalier i din have. Især, hvis du dyrker grøntsager, kan du have stor glæde af det stærke stof.

Når du breder dugen ud under jorden, bekæmper du naturligt alt fra padderokker til senegræs, så bedene fremstår flotte og velholdte gennem hele vækstsæsonen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.