Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Ukrudtsbekæmpelse

Købsguide til ukrudtsbekæmpelse – fjern ukrudt nemt og effektivt mellem fliserne og på græsplænen

Du behøver ikke være ukrudtsekspert for at komme af med ukrudtet i din græsplæne. Ved hjælp af herbicider og diverse håndværktøjer kan du nemt bekæmpe ukrudt. Her giver vi tips om ukrudtsmidler og andre nyttige produkter i kategorien ukrudtsbekæmpelse.

Forskellige ukrudtsmidler og værktøjer til ukrudtsbekæmpelse

Ukrudt har altid en tendens til at vokse, hvor du mindst ønsker det. Men der er flere muligheder at vælge imellem, når du vil af med ukrudt. Her har du mulighed for at finde et ukrudtsmiddel eller værktøj som passer til dig.

Nogle eksempler på klassiske værktøjer til at bekæmpe ukrudt er skuffejern, ukrudtsjern og hånd kultivator. Men i dag er der mere effektive måder at holde ukrudtet på afstand. Dette er de miljøvenlige og fleksible håndværktøjer og ukrudtsbekæmpelsesmidler som Biltema leverer:

  • En miljøvenlig og effektiv måde at fjerne ukrudt på er med en ukrudtsopsamler/mælkebøttejern. Med dette værktøj trækker du nemt ukrudtet op af jorden. Derudover får du en behagelig arbejdsstilling, da du kan bruge den stående oprejst. Dette værktøj er derfor fremragende, når du vil holde mælkebøtter og andet ukrudt væk fra din græsplæne.
  • Et andet alternativ er at bruge en såkaldt ukrudtsbrænder eller gasbrænder til ukrudt. Dette er også et håndværktøj, men nu i form af en gasbrænder. Den e rnem at bruge og hjælper dig med at brænde ukrudtet væk.
  • En anden mulighed er at fjerne ukrudtet ved hjælp af ukrudtseddike. Denne type herbicid er effektiv til brug på overflader, der eller er svære at få adgang til. Nogle eksempler på sådanne er mellem fliser af beton og på fortorve og indgangspartier/gangbroer. Ukrudtsmidlet påføres ganske enkelt ukrudtet og begynder at virke efter blot et par timer. Efter et par dage er ukrudtet visnet, og du behøver ikke bekymre dig mere om det.

OBS! Benyt ukrudtsmiddel/ukrudtseddike med forsigtighed. Læs altid etiketten og produktinformationen før brug.

Normale spørgsmål om ukrudtsbekæmpelse

Hvornår skal man bruge ukrudtsbekæmpelse?

Ukrudtsmidler bør primært bruges mellem marts og september. Det er der at ukrudtet vokser mest og dermed er det mest effektivt at modvirke det.

Hvad er den bedste måde at fjerne ukrudt på?

Du kan fjerne ukrudt ved hjælp af herbicider eller i hånden. Hvad der er bedst afhænger, hvor ukrudtet vokser. Du kan f.eks. plukke/pille eller brænde ukrudtet eller lade det visne ved at påføre ukrudtsmidler.