Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bestil en stærk fiberdug her

Er du glad for dit bed eller dine planter og ønsker at have det i fred for ubudne gæster? Eller drømmer du om at opdyrke en helt speciel plante, som er særlig følsom over for frost og ekstrem varme?

Så er løsningen at investere i en fiberdug. Hos Biltema forhandler vi slidstærke varianter, som dels beskytter din bevoksning fra omgivelserne, men også lader den ånde tilstrækkeligt igennem det tilpassede materiale.

Kun det mest nødvendige slipper igennem dugen, hvis tykkelse og kvalitet er nøje afstemt. På den måde sørger dugen for de helt rigtige forhold til din beplantning, så den stadig kan vokse.

Her på siden har vi samlet et velvalgt sortiment af duge i forskellige formater. Uanset om du søger en variant til det helt store bed, eller en mere beskeden udgaver, kan du finde den her hos Biltema.

Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og klik den variant hjem, som skaber de helt rigtige betingelser for dine planter.

Beskyt grøntsager, buske, blomster eller noget helt fjerde

En fiberdug er alsidig i brug. Den kan være gavnlig i forbindelse med opdyrkningen af alle former for planter og afgrøder.

Ofte kræver beplantning ekstra hjælp til at vokse. Det kan skyldes, at naturens egne dynamikker i form af vind og vejr kan være en kæp i hjulet for plantens trivsel. Nogle planter kræver nemlig særlige forhold for at gro optimalt.

En afskærmning kan være nødvendig, fordi planten dermed bliver skånet for ekstreme forhold, som kan stamme fra mange forskellige kilder.

En fiberdug skaber et sundt og kontrolleret miljø

En fiberdug kan hjælpe med at skabe de helt rigtige betingelser. Den sørger for, at en begrænset og kontrolleret mængde af lys, vand og luft slipper igennem.

På den måde risikerer du ikke, at enten dine grøntsager eller planter drukner, hvis der skulle komme et kraftigt regnskyl. Er regnens intensitet høj, kan den også være med til at lægge dine planter ned, hvis de er særligt spinkle og følsomme.

Med en dug skåner du dine planter ved kraftige vejrforhold. Den er også med til at beskytte såningen, fordi den holder jordtemperaturen jævn, så spirerne ikke bliver udsat for hård frost eller ekstrem varme.

Holder insekter og fugle på afstand

Grøntsager eller flotte blomster virker ikke kun indbydende for os mennesker. Insekter, fugle og småvildt er mindst lige så vilde med din bevoksning, som du selv er. Det betyder ikke, at du nødvendigvis vil dele den med dem.

Bare ét besøg fra en sulten fugl eller arbejdsomme insekter kan forvandle din bevoksning til ukendelighed på kort tid. Har du lige etableret dit bed og overstået såningen, kræver det også ekstra plejning. Lad det ikke være udsat for hærværk fra smådyr, allerede inden du har nydt godt af det.

Med en fiberdug kan du holde uønskede gæster væk, så du kan have dit bed i fred og ro. På den måde kan det vokse sig stort uden at blive inficeret af uvelkomne gæster.

Effektive fiberduge i flere størrelser

Uanset om du har behov for at beskytte et stort eller lille areal, kan du finde en egnet dug hos Biltema.

Vi forhandler duge i mange forskellige formater, så du kan finde præcis den størrelse, der passer til dit bed.

Kom i gang med beskyttelsen af dit bed allerede i dag.