Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

God vækstnæring giver flotte afgrøder

Se, hvor flot afgrøderne står i de ukrudtsfrie rækker! Det er en fornøjelse at lade blikket vandre ud over køkkenhaven på en varm sommerdag. Når alting spirer og gror, gør det godt i haveejerens hjerte, for snart er det tid til at høste porrer og squash i bedene.

Før du finder sankekurven frem for at plukke tomater i drivhuset og hive gulerødder op af den sorte muld, må du sørge for at give planterne den rigtige gødning. De har brug for næring, hvis de skal vokse optimalt og levere dejlig mad til dig.

Her på siden kan du finde flere typer af vækstnæring, som giver dine planter den energi, de har brug for.

Gødning gør underværker

Uden mad og drikke, dur helten ikke. Sådan lyder et gammelt, kendt ordsprog, og det gælder bestemt også for havens grønne vækster. Du får kun store afgrøder og flotte blomster i bedene, hvis du giver dem den rigtige vækstnæring.

Gennem hele vækstsæsonen må du sørge for at tilføre de korrekte mængder af gødning, hvad enten det er i flydende eller fast form. I vores grønne udvalg finder du flere typer, der er nøje udvalgt til at sikre dine planter de bedste vækstbetingelser.

Vælg den rigtige vækstnæring

Der findes flere typer af gødning, og det er derfor ikke uden betydning, hvilken du serverer for de grønne vækster. Stueplanter har brug for én variant, mens roser har behov for en mere kraftfuld næring, hvis de skal levere en flot blomstring hele sommeren.

I køkkenhaven har grøntsagerne brug for kompost eller anden form for organisk gødning, så de kan vokse sig store.

Dyrker du i krukker? Det er en fordel at tilføre næring i flydende form, når du dyrker i krukker eller urtepotter. Du kan dryppe de energifulde dråber i vandkanden før vanding, så planterne har de bedste muligheder for at optage dem.

Nogle planter har brug for meget næring

Præcis som med mennesker har dine planter ikke brug for den samme mængde mad for at trives. Roser er meget næringskrævende og skal derfor have tilført gødning løbende gennem sommeren, mens en kaktus derimod kun skal have et tilskud et par gange om året.

Blomster, buske og mindre træer, som vokser i krukker, skal i langt de fleste tilfældet også have mere energi end vækster på friland, da de ikke selv kan suge næring fra jorden. Husk derfor at tilpasse doseringen til de planter, du dyrker.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.