Sæsonen for grillning kender ingen grænser

Sæsonen for grillning kender ingen grænser

Grillning er langt fra forbeholdt sommerhalvåret. Der er mulighed for at grille året rundt - også selvom maden nydes indenfor.

At grille er for nogen en let og hurtig måde at klare aftensmaden på. For andre er grillning i højere grad en madlavningskunst eller en livsstil, som venner og familie er en essentiel del af. Uanset motivet kan vi ikke komme udenom, at flere og flere danskere tænder op i grillen, når der skal laves mad - især nu, hvor der er penge at spare på elregningen.

Danskerne griller helst pølser, forskellige typer kød og mad på spyd. Når du griller i vinterhalvåret, kan det være en fordel at vælge menu ud fra, at du ikke skal stå for længe ude i kulden og passe maden. Du kan for eksempel lave simreretter i en støbejernsgryde eller grillpizza på en pizzasten. Det gælder blot om at slippe kreativiteten fri, drage nytte af årstidens råvarer og se muligheder i den smag, som grillen bidrager med.

Grilludstyr til din helårssæson med grill:

Hver dag er en grilldag med en gasgrill

Med en gedign og hurtigstartende gasgrill kan du grille året rundt. Overvej en grill med hjul på, så du nemt kan placere den et andet sted, når du ikke griller. OBS! Gasregulator og slange skal købes separat.

Hav grilludstyret i orden

Ingen grillning uden solidt grillværktøj. Kig efter et sæt med flere værktøjer, eksempelvis en paletkniv, en gaffel og en tang af rustfrit stål - perfekt til at jonglere din grillmad rundt på grillen.

84614

Grillbord til udekøkkenet? - Suppler med et "Plantebord" og placer det vedsiden af din grill. Så er der plads til at anrette eller tilberede.

Sæt madlavningen i frigear

Til dine simreretter har du brug for en robust stegegryde - og lækre råvarer. Biltemas gryde, som du finder nedenfor kan tåle høje temperaturer og er derfor velegnet til madlavning på grill.

Sprød og luftig bund

En pizzasten giver dig fornemmelsen af en stenovnsbagt pizza. Vores pizzasten tåler op til 900 °C og kan lægges direkte på grillen. OBS! Kun beregnet til trækuls-/gasgrills.

Undgå at brænde nallerne

Pizzaspaden er en uundværlig hjælp, når du vil flytte din hjemmegrillede pizza fra den varme pizzasten til middagsbordet. Den er nem at håndtere og kræver ikke meget opbevaringsplads, når den er foldet sammen.

Få bugt med skidt og snavs med en grillrens

Hvis du rengør og vedligeholder din grill og grillrist, er du med til at forlænge levetiden. Brug gerne en grillrens, der effektivt fjerner fedt, sod og fastbrændte belægninger.

Grillbørsten er din ven

Når grillmenuen er indtaget, skal du gøre risten ren med en grillbørste. På den måde sikrer du, at risten holdes ordentlig ren, og at maden ikke brænder fast, når du griller næste gang.

Se hele Biltemas sortiment af grilludstyr og grilltilbehør samlet ét sted. Vi håber grillsæsonen bliver fantastisk - hele året rundt.

Grilludstyr og grilltilbehør>>

Relaterede artikler

Afslappende spa i haven

Afslappende spa i haven

Det er vigtigt at koble af og slappe af ordentligt. Gør det med et spabad hjemme i haven. Vi giver dig vores bedste spa-tips!

Bekæmp skadedyr i haven

Bekæmp skadedyr i haven

Der findes mange produkter, midler og husmortricks til at holde skadedyrene på afstand af din have. Her får du vores bedste tips!

Trailer reservedele og trailer tilbehør – skift enkle trailerdele selv

Trailer reservedele og trailer tilbehør – skift enkle trailerdele selv

En trailer skal være sikker at køre med, og det er også nødvendigt at vedligeholde traileren.