Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bundmaling

Alle fartøjer skal indimellem vedligeholdes og en båd er ingen undtagelse. Når du har købt en båd, og du kan nyde friheden ved at kunne sejle, er det også vigtigt at kunne være stolt af bådens udseende. Her kan en omgang bundmaling være en måde at friske båden op, så den fremstår som ny, og det er samtidig vigtigt for bådens sejladsegenskaber, da en ujævn bund vil skabe unødig friktion i vandet.

En båd udsættes konstant for erosion af vandet, mens vandlevende organismer også vil gro under vandlinjen, hvilket stiller visse krav til vedligeholdelsen af din båd. Det er derfor, at det heller ikke er ligegyldigt, hvilken slags bundmaling du vælger til din båd. Det kan f.eks. have stor betydning, om du vælger bundmaling med eller uden biocider, samtidig med, at du i visse situationer ikke må benytte bundmaling med biocider. Her hos Biltema finder du et stort udvalg af bundmaling til benyttelse i forskellige farvande, og som kan passe til lige præcis din båd.