Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilmåtter

Bilmåtter hjælper med at holde bilen frisk og ren. Rengøring i kabinen bliver nemmere med bilmåtter og du slipper for sjap, mudder og sand i bunden af bilen. Et sæt pæne bilmåtter i solid kvalitet gør meget for bilens helhedsindtryk - for en rimelig pris. Det er vigtigt at pleje din bil for øget køreglæde. En velholdt bil har også en højere gensalgsværdi.

Hos Biltema finder du både gummi-og tekstilmåtter i modeltilpassede versioner samt universalmåtter, hvor du selv kan nemt kan tilpasse bilmåtten. Vi har bilmåtter i sæt á 4 til for- og bagsæde. Du kan også købe enkeltmåtter, hvis det blot er én af måtterne, der trænger til udskiftning. Måtten ved førersædet trænger ofte til udskiftning hurtigere end måtterne i resten af bilen. Måtter på bagsædet kan dog også blive udsat for stort slid og små og store uheld - især hvis du jævnligt har børn i bilen. VI har løse måtter både til bag- og forsæde.

Du finder også bilmåtter til bagagerummet i både gummi og tekstil. Med en måtte i bagagerummet behøver du ikke at være bekymret for slitage, og kan nemt tage sportsudstyr og andet grej med uden at skulle bekymre dig alt for meget om rengøring først. Gummimåtten har høje kanter, som hindre snavs og vand i at lande på bilens oprindelige interiør. Så kan du let transportere våde og snavsede genstande uden bekymring.
Vores tekstilmåtter til bagagerummet har en struktur, der samler og holder på snavs og vand. De er desuden lette at tage ud og vaske.
Vælg mellem modeltilpassede bagagerumsmåtter og måtter, du selv kan klippe til i ønsket størrelse.

Bilmåtter sikrer dig mod alt for tydelige spor efter dine passagerer i bilen, så du slipper for at tænke på snavsede sko og støvler, uanset om det er sne og sjap om vinteren eller sand og vand om sommeren. Har du tit et helt hold mudrede unger på bagsædet kan sædebeskyttelse også være værd at overveje, så du slipper for snavsede sæder. Det finder du også hos Biltema.

Bilmåtte i gummi eller tekstil?

Biltema tilbyder bilmåtter i gummi eller tekstil. Gummimåtterne er solide og holdbare og beskytter ekstra godt mod vand og sjap. Vælg eventuelt en skålformet model, der opsamler vand og skidt.
Tekstilmåtter beskytter også godt mod snavs og slid og giver et mere stilrent udtryk. Deres strukturudformning betyder at snavs og skidt samles i måtten. Vores tekstilmåtter er skridsikre, så du trygt kan køre med dem i bilen. 

Mange vælger at bruge gummimåtter om vinteren, hvor bilens interiør er ekstra udsat for snavs og vand. Sjap og salt slider meget, og derfor kan ekstra beskyttelse med gummimåtter være en god idé. I sommersæsonen kan de fleste klare sig fint med tekstilmåtter, der tager sand og almindeligt snavs.

Du finder en række modeltilpassede bilmåtter under de enkelte produkter. Vi har modeltilpassede måtter i både gummi og tekstil.

Rengør dine bilmåtter

Gummimåtterne kan du nemt skylle af for snavs og skidt med rent vand fra haveslangen. Eventuelle særligt svære pletter kan fjernes med sæbe og en stiv børste. 

Tekstilmåtter kan støvsuges eller bankes af, for at fjerne det værste snav. Skal du i bund i snavset, kan bilmåtterne rengøres med vand og sæbe og en stiv kost eller skrubbe. Hæng måtterne til tørre udenfor bilen i mindst 24 timer, så de er helt tørre, før du lægger dem tilbage i bilen.