Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bilmåtter

 

Hos Biltema finder du både gummi-og tekstilmåtter i modeltilpassede versioner samt universalmåtter, hvor du selv kan nemt kan tilpasse bilmåtten. Vi har bilmåtter i sæt á 4 til for- og bagsæde. Du kan også købe enkeltmåtter, hvis det blot er én af måtterne, der trænger til udskiftning. Måtten ved førersædet trænger ofte til udskiftning hurtigere end måtterne i resten af bilen. Måtter på bagsædet kan dog også blive udsat for stort slid og små og store uheld - især hvis du jævnligt har børn i bilen. VI har løse måtter både til bag- og forsæde.

Du finder også bilmåtter til bagagerummet i både gummi og tekstil. Med en måtte i bagagerummet behøver du ikke at være bekymret for slitage, og kan nemt tage sportsudstyr og andet grej med uden at skulle bekymre dig alt for meget om rengøring først. Gummimåtten har høje kanter, som hindre snavs og vand i at lande på bilens oprindelige interiør. Så kan du let transportere våde og snavsede genstande uden bekymring.
Vores tekstilmåtter til bagagerummet har en struktur, der samler og holder på snavs og vand. De er desuden lette at tage ud og vaske.
Vælg mellem modeltilpassede bagagerumsmåtter og måtter, du selv kan klippe til i ønsket størrelse.