Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bagagerumsmåtter

En god bagagerumsmåtte beskytter bagagerummet i din bil mod snavs og vand. De praktiske gummimåtter kan klippes til, så de passer perfekt til din bil. Du finder måtterne i forskellige materialer som f.eks. tekstil og gummi, der er meget nemme at rengøre. Find den nye måtte til din bil her.

Hvorfor skal jeg vælge en bagagerumsmåtte?

Der er flere gode grunde til, hvorfor en bagagerumsmåtte er en god investering. Først og fremmest virker måtten som en beskyttende overflade inde i din bil. Bagagerummet i din bil er i forvejen foret, ofte med tekstil eller plastik. Det er svært at undgå slid i bagagerummet, idet du ofte bruger rummet til mange forskellige formål, f.eks. til opbevaring af tasker og andet udstyr. For at beskytte din bil bedst muligt mod slid, er en måtte en rigtig god løsning. Du kan altid udskifte måtten, når bilen trænger til en ny.

Det ekstra underlag virker derfor som et beskyttende skjold i din bil, så du undgår grimme brugsspor og slid. På sigt er en måtte en billig og god investering, når du gerne vil passe ekstra godt på din bil. Mange underlag kan klippes til, så de passer perfekt til bagagerummet i din bil.

 

Nem rengøring med en bagagerumsmåtte

De praktiske bagagerumsmåtter beskytter ikke kun din bil mod slid, men også mod vand og snavs. De praktiske underlag af gummi er designet med riller, hvor f.eks. sand og vand samler sig nede i. Du fjerner det uønskede snavs ved at tage underlaget ud af bilen og rengøre det her. På den måde undgår du, at skidtet samler sig i bilen. Vælger du en tekstilmåtte, kan du bruge en støvsuger til at fjerne sand og jord fra bilen.

Det bliver ikke nemmere, når du rengør din bil. De smarte underlag til bilen sørger for, at vand og sand ikke ender i hele bilen, men i stedet samler sig på måtten, så du nemt kan gøre bagagerummet rent. Find dit nye underlag til din bil lige her på siden.