Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Slidstærke og smudsafvisende tekstilmåtter til billige priser

Sand fra strandudflugter, jord og grene fra skovture, og ganske almindeligt dagligt slid fra fødder og fodtøj. Læg dertil børnefødder og de tilhørende små dagligdags uheld, der følger med sådanne små størrelser.
Du byder din bil lidt af hvert i hverdagen, og det går især ud over bunden i bilen.
Med et sæt nye tekstilmåtter fra Biltema.dk til alle passagerer beskytter du bilens originale bund mod slid, så du bevarer bilens gensalgsværdi - og giver samtidig bilens interiør et pift af eksklusivitet.

Tekstilmåtter der passer til din bil

Har du oplevet problemer med løse måtter, der skrider rundt og ikke dækker slidområderne helt? Det kan være genstand for megen irritation i hverdagen, og det ser rodet ud - men det kan faktisk være direkte farligt, hvis måtten ved førerpositionen ikke er tilstrækkeligt skridsikker og tilpasset bilens mål.
Hos Biltema.dk sælger vi kun tekstilmåtter, der er produceret efter din bils originale mål, så du kan trygt købe et måttesæt hos os, og regne med, at de passer 100% til din bil.

 

Kvalitetsmåtter i slidstærke materialer

Vi fører tekstilmåtter udført i materialer af højeste kvalitet, der yder maksimal beskyttelse, sikkerhed og komfort.
Tekstilmåttens overflade er udført i 100% syntetiske fibre, der gør den ekstremt slidstærk, så du ikke behøver at skifte måtterne hyppigt.
Derudover er det syntetiske materiale utroligt nemt at rengøre og vedligeholde, da overfladen effektivt afviser både smuds og væske. Regelmæssig bankning og evt. en hurtig støvsugning af måtterne vil gøre, at de holder sig som nye i årevis.
Måtternes bund er udført i et latex-materiale, der både sikrer mod skrid og gennemtrængning af væsker.