Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Gummimåtter til bilen

Hos Biltema finder du et stort udvalg af gummimåtter til faste lave priser. Du kan købe dem enkeltvis eller i sæt. Vi har universelle gummimåtter, som passer til de fleste bilmodeller. Skulle de imidlertid ikke passe til lige netop din bil, finder du også gummimåtter, som kan tilpasses i størrelsen. 

Hvorfor skal jeg bruge gummimåtter i min bil?

  • Gummi er solidt og hårdført materiale, og beskytter beklædningen i din bil på alle tider af året.
  • Det er nemt at rengøre dine gummimåtter.
  • Du kan holde din bil ren og pæn i længere tid, når du bruger gummimåtter

Beskyt din bil for snavs hele året rundt med gummimåtter

Gummimåtter er hårdføre og beskytter beklædningen i din bil på alle tider af året. Når det er efterår og der er meget nedbør, kan du risikere at få meget mudder og gamle blade under skoene, som kommer med ind i bilen. I vinterhalvåret bliver din bil udsat for sne, salt og andet snavs. Og om sommeren kan det være, at du får slæbt en masse sand med ind, hvis I har været på stranden. 

Nemme at rengøre

Du kan nemt rengøre dine gummimåtter, så du kan bruge dem igen og igen, eller du kan udskifte dem, hvis de med tiden skulle blive for grimme. Det er nemlig nemmere at udskifte en måtte i bilen, end det er at udskifte en hel bil. Med gummimåtter bliver den øvrige rengøring af din bil ligeledes lettere at udføre. Du kan blot tage måtterne ud af bilen og rengøre dem med vand og sæbe, mens du støvsuger det indvendige i din bil for det resterende snavs og støv, der måtte være.

Pæn bil i længere tid

Hold din bil pæn og præsentabel for dig selv og dine passagerer med gummimåtter. Når du bruger gummimåtter i din bil, sikrer du, at din bil holder sig pæn i længere tid, så det altid er en fornøjelse at sætte sig ind i bilen. Og det gælder uanset om du skal på arbejde, til en fest eller noget helt andet. 

Stødabsorberende gummimåtter til gulvet

Du kan også bruge gummimåtter derhjemme, til campingvognen, på båden eller på din arbejdsplads. Gummi er et stødabsorberende materiale, hvilket er godt for blodcirkulationen i benene. Det er derfor rarere at stå på gummi end det er at stå på mange andre slags gulve. 

Hvis du har et stående arbejde, eksempelvis ved en disk, i et køkken, el.lign., så kan det være praktisk med et gummiunderlag, så du kan holde til at stå op i mange timer. 

Hos Biltema finder du gummimåtter i mange forskellige mål. På bagsiden er der dupper, så måtten ikke glider, uanset hvilken slags gulv, den ligger på.  

Afmærk glatte gulve med gummimåtter

Du kan også bruge måtterne til at afmærke, hvor man kan gå på glatte gulve. Det kan være i et rum, hvor gulvet måske ofte udsættes for vand, som kan gøre gulvet endnu glattere, eller blot gulve, som har en glat overflade. Med en gummimåtte sikrer du at stå fast, og kan gå på gulvet uden at glide, skride eller falde - også selvom måtten skulle blive våd.

Du kan have måtterne liggende på gulvet fast eller du kan have dem på lager til, hvis gulvet skulle blive vådt. Det kan eksempelvis være, at du har en butik, hvor der kommer kunder, men at du lige har fået vasket gulv. Indtil at gulvet tørrer, kan du således bruge gummimåtter, så kunder og medarbejdere ikke glider på det glatte gulv. 

Skån dit gulv og dine sko med gummimåtter

Samtidig har gummimåtter også den fordel, at de skåner både gulvet og dine sko. Sko kan nemlig hurtigt blive slidt, når du bevæger dig på hårde overflader, såsom beton, asfalt eller andet. Ligeledes kan gulve, som eksempelvis trægulve, blive slidte og grimme over tid, når man færdes meget på samme område. Med en gummimåtte kan du således forlænge holdbarheden på såvel dine sko og dit gulv. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.