Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hjulcylindre til din bil

Som en del af vores reservedelssortiment har vi hos Biltema et bredt udvalg af hjulcylindre til din bil. Her på siden finder du hjulcylindre til de mest almindelige bilmodeller på markedet, som alle er af høj kvalitet og standard og til gode og fornuftige priser, så alle kan være med. Du finder desuden også en række andre reservedele og tilbehør til din bils hydrauliske bremsesystem, som eksempelvis bremsecylinderfedt.

Hjulcylindre til flere forskellige bilmodeller

Når du skal have udskiftet hjulcylindre på din bil, så er det vigtigt, at du får fat på den rigtige slags, som passer til det bilmærke og model, som du kører i. Klik ind på det enkelte produkt og se, hvilken hjulcylinder der passer til din bil. Hvis du er i tvivl om, hvilken hjulcylinder du skal bruge til din bil, kan du også altid spørge vores medarbejdere til råds, når du besøger din lokale Biltema forhandler.

 

Hjulcylindre til din bils bremsesystem

Hjulcylindre udgør en af de vigtigste bestanddele af din bils hydrauliske bremsesystem. Derfor er det også enormt vigtigt, at de fungerer helt som de skal. Hvis du opdager en defekt på dine bremser, så kan det muligvis skyldes, at der er en reservedel, som skal udskiftes. Det er vigtigt, at du udskifter defekte dele fra din bils bremsesystem, så snart du opdager defekten, så dine bremser kan fungere korrekt. Det giver større sikkerhed for dig og dine medtrafikanter og øger desuden køreglæden.

 

Bremsecylinderfedt til din hjulcylinder

Når du skal udskifte og montere en hjulcylinder på din bil, skal du også sørge for at have bremsecylinderfedt ved hånden. Bremsecylinderfedt er silikonebaseret og du kan bruge det til at smøre gummitætninger, samt som støvbeskyttelse i bremsecylindre og bremselåg i forbindelse med montering. Du finder bremsecylinderfedt i en praktisk og letanvendelig tube, så det er nemt at påføre, når du skal bruge det.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.