Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Kalibre og andre reservedele til din bil

Se vores store udvalg af kalibre og andre reservedele til din bil. Vi har alt til bremsesystemet på din bil og du finder det alt sammen til en fordelagtig pris og af høj kvalitet. For os er det nemlig vigtigt, at komponenterne i din bil fungerer som de skal - og med lave priser, findes der ingen undskyldning for ikke at udskifte reservedele, som trænger!

Find nemt og hurtigt kalibre til din bil

Hos Biltema forhandler vi kun kalibre, som lever op til kravene fra de enkelte bilproducenter. Ved at foretage en nummerpladesøgning i søgefeltet øverst på siden kan du nemt og hurtigt finde frem til den bremsekaliber, som passer til din bil. Du kan også klikke ind på de enkelte varer herunder og se, hvilke bilmodeller de enkelte bremsekalibre passer til. Derudover finder du her på siden desuden også et stort udvalg af andre reservedele og tilbehør til din bils bremsesystem. Vores brede sortiment omfatter bl.a.:

  • Bremsestempelværktøj
  • Bremsevæske
  • Bremseudlufter
  • Bremsenipler

 

Tjek dine bremser jævnligt og udskift defekte dele

Det er enormt vigtigt, at bremserne på din bil fungerer helt, som de skal. En bils bremsesystem består af en lang række komponenter, og da bremserne er placeret et sted, hvor de bliver udsat for megen fugt og snavs, er det også nogle dele, som skal udskiftes oftere end andre steder på din bil. Det øger bilens sikkerhed, ikke blot for dig, men også for dine medtrafikanter og eventuelle passagerer.

Nogle dele har en vis levetid og skal skiftes oftere end andre. Det kan være en god idé at udskifte kalibre til dit bremsesystem, før de selv står af. Hvis du oplever, at der er en defekt i din bils bremsesystem, bør du hurtigst muligt få lokaliseret fejlen og udskiftet de komponenter, som er defekte. Det er desuden også vigtigt, at dine bremser har nok bremsevæske, ikke lækker, samt at de er smurt.