Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bremsesystem

Står du og mangler et nyt bremsesystem til din bil? Bremserne er det vigtigste sikkerhedsudstyr på bilen. Derfor er det vigtigt at regelmæssigt kontrollere og servicere bremserne på bilen. I denne kategori finder du alt fra værktøj, tilbehør og bremsepakker til de mest almindelige bilmodeller. Vores komplette bremsepakker er til fordelagtige priser, der er skræddersyet til de mest almindelige bilmodeller på markedet. Pakken indeholder f. eks. to bremseskiver samt passende bremsekit med bremseklodser. Så du kan blive godt kørende. Lav en nummerpladesøgning i søgebaren på siden og find de reservedele som passer til netop din bils bremsesystem.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde det helt rigtige udstyr til din bils bremsesystem, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Sådan kontrollerer du din bils bremsesystem

Bremsesystemet er det vigtigste sikkerhedsudstyr på bilen, derfor er det tjekke op på det løbende for din sikkerhed. Så er du sikret, at du kan standse bilen på et øjeblik og undgå potentielle ulykker, når du kører. Det er derfor en god ide at vide, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du selv kan gøre for at sikre at dine bremser virker optimalt. Hvis du er i tvivl om dit bremsesystem virker anbefaler vi, at du rådfører dig med din automekaniker.

Vi har her samlet nogle tips til hvordan du kan kontrollerer dit bremsesystem:

  • Test dine bremser ved at du jævnligt provokerer bremserne lidt for at tjekke deres funktionalitet. Dette skal gøre et ødet sted eller på en lukket vej, så du ikke er til gene eller fare for andre trafikanter.
  • Tjek bilens bremsevæske, der bør altid være den rette mængde bremsevæske på bilen. Bremsevæsken finder du i motorrummet og væsken skal løbende påfyldes, så den ligger mellem minimum og max. Vi anbefaler, at du skifter bremsevæske ca. hvert andet år.
  • Tjek dine bremseskiver og bremseklodser omkring hver 15.000 km eller hvis du oplever noget mærkværdigt med dine bremser.


Med udstyr fra vores bil sortiment er du godt kørende, find det du mangler til din bil her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.