Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Reservedele til bremsefriktion

Står du og mangler et reservedele til din bils bremsefriktion? Bremserne er det vigtigste sikkerhedsudstyr på bilen. Derfor er det vigtigt at regelmæssigt kontrollere og servicere bremserne på bilen. I kategorien for bremsefriktion finder du reparationssæt og produkter til udskiftning af bremsesystemets sliddele til de mest almindelige bilmodeller. Så du kan blive godt kørende. Lav en nummerpladesøgning i søgebaren på siden og finde reservedele til bremsefriktion, som passer til netop din bil.

Hvis du har spørgsmål til bremsefriktions dele eller har brug for vejledning til at finde de rigtige reservedele til din bils bremsefriktion, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.

 

Sådan kontrollerer du din bils bremsefriktion

Bremsesystemet er det vigtigste sikkerhedsudstyr på bilen, derfor er det tjekke op på det løbende for din sikkerhed. Så er du sikret, at du kan standse bilen på et øjeblik og undgå potentielle ulykker, når du kører. Det er derfor en god ide at vide, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du selv kan gøre for at sikre at dine bremser virker optimalt. Hvis du er i tvivl om dit bremsesystem virker anbefaler vi, at du rådfører dig med din automekaniker.

Vi har her samlet nogle tips til hvordan du kan kontrollerer dit bremsesystem:

  • Test dine bremser ved at du jævnligt provokerer bremserne lidt for at tjekke deres funktionalitet. Dette skal gøre et ødet sted eller på en lukket vej, så du ikke er til gene eller fare for andre trafikanter.
  • Tjek bilens bremsevæske, der bør altid være den rette mængde bremsevæske på bilen. Bremsevæsken finder du i motorrummet og væsken skal løbende påfyldes, så den ligger mellem minimum og max. Vi anbefaler, at du skifter bremsevæske ca. hvert andet år.
  • Tjek dine bremseskiver og bremseklodser omkring hver 15.000 km eller hvis du oplever noget mærkværdigt med dine bremser.

Med reservedele til bremsefriktion fra vores sortiment er du godt kørende, find det du mangler til din bil her.