Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Monteringssæt til bremseklodser

Med monteringssæt til bremseklodser kan du montere nye bremsebakker eller bremseklodser på din bil. Du kan se hvilke sæt, der passer til din bil, ved at klikke på produktet. Du kan også skrive din bils registreringsnummer i søgefeltet. Så bliver du præsenteret for reservedele, kun til din bil.

Hvad er monteringssæt til bremseklodser?

Monteringssæt til bremseklodser er uundværlige, når du skal skifte bremseklodser eller bremsebakker på din bil. Med sættene kan du let montere de nye bremseklodser på din bil, så du bliver godt kørende.

Når du køber nye bremseklodser og skal skifte dem på din bil, er det vigtigt, du også skifter monteringssættet. Med tiden mister fjedrende og mekanismerne i bremsedelen sin spændstighed. Derfor er det nødvendigt med et nyt monteringssæt til bremsebakkerne, så du igen får velfungerende bremser på din bil.

Her på siden finder du et stort udvalg af sæt til montering af bremsebakker. Vores sæt består af forskellige dele, så du kan finde lige det, der passer til din bil. Du finder nemt det sæt, du skal bruge, ved at klikke på varen. I produktbeskrivelsen kan du se hvilken bil, sættet passer til.

Du kan også skrive din bils registreringsnummer i søgefeltet øverst på siden. Så finder vi alle de reservedele, der passer til din bil - også monteringssæt til dine bremser.

 

Skift bremseklodser med monteringssæt til bremseklodser

Med monteringssæt til bremseklodser kan du selv skifte bremseklodserne på din bil. Det kræver bare, at du har viden og erfaring med at skifte reservedele på din bil. Er du det mindste i tvivl, bør du altid spørge om hjælp.

For at skifte bremseklodserne, skal du have løftet bilen, enten med en donkraft eller en lift. Du skal have adgang under hjulene, hvor klodserne sidder. Når hjulene er fjernet, kan du skifte bremseklodserne. Her er der en clips, du skal løsne, for at fjerne klodserne. De nye bremseklodser skal du montere med dit nye udstyr.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.