Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Montering til bremsebakke

Med montering til bremsebakker er det nemt for dig at reparere eller skifte til nye bremsebakker på din bil. Med gode bremsebakker får du den mest effektive bremsning. Du kan nemt finde det sæt, du skal bruge, ved at indtaste bilens registreringsnummer øverst på siden.

Hvad er montering til bremsebakke?

Montering til bremsebakker er sæt, der indeholder alt, du skal bruge, når du skal skifte bremsebakkerne på din bil. Det er altså en reservedel til bremsesystemet, men en primær del af mekanismen. Den vigtigste funktion for bremsebakken er at skabe bremsningen, der sker som en interaktion mellem bremsedisken og trykkraften, når du bremser. Selve bremsebakkerne standser derfor hjulets rotation og får det til at standse.

Dette var blot en simpel forklaring på, hvad bremsebakkerne betyder for din bil. Selve funktionen er yderst vigtig. Derfor er det nødvendigt at du har velfungerende bremsemekanismer på din bil. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige sæt, der passer til forskellige bilmærker og modeller. Er du i tvivl om, hvilket sæt du skal have? Så er hjælpen ikke langt væk.

I søgefeltet øverst på siden skal du blot indtaste din bils registreringsnummer, så bliver du præsenteret for alle de reservedele, der passer til netop din bil.

 

Sådan bruger du montering til bremsebakker

Du kan godt selv bruge montering til bremsebakker og skifte mekanismerne selv. Dog kræver det, at du er fingerfærdig og har bare en smule forstand på biler. Der er mange funktioner, der skal sidde helt korrekt. Med det rette værktøj er du godt på vej.

I hvert sæt kommer der forskellige reservedele. Som udgangspunkt indeholder sættene en række clips, som du skal bruge til at montere de nye bremseklodser. Sættene er praktiske at have, så du kan sætte de nye bremseklodser tilstrækkeligt på plads. Det er meget vigtigt, at alt sidder, som det skal, så bremserne virker optimalt.

Hvis du er det mindste i tvivl, anbefaler vi, at du får en professionel til at hjælpe dig.
Vi har et stort udvalg af montering til bremsebakker, så du kan finde lige det, der passer til din bil, til de bedste priser.