Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bremseklodser

Står du og mangler bremseklodser til din bil? Bremserne er det vigtigste sikkerhedsudstyr på bilen. Derfor er det vigtigt at regelmæssigt kontrollere og servicere bremserne på bilen. Her finder du bremseklodser til de mest almindelige bilmodeller. Så du kan blive godt kørende. Lav en nummerpladesøgning i søgebaren på siden og find de reservedele som passer til netop din bil.

Hvis du har spørgsmål til det eller har brug for vejledning til at finde de rigtige bremseklodser, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Så tag et kig på vores udvalg her på siden eller i et af vores varehuse rundt omkring i Danmark. Du har mulighed for at bestille dine varer i ro og fred her på siden, tilføj dem til din indkøbsliste, betal og afhent dine varer i dit ønskede varehus efter bare 2 timer.


Hvordan udskifter jeg bilens bremseklodser?

Hvis du er fingerfærdig, kan du sagtens selv skifte din bremseklodser. Vi har her lavet en generel vejledning til hvordan du skifter dem. Du bør skifte dem i sætvis eller alle 4 på en gang. Rådfør dig med din automekaniker, hvis du er i tvivl om hvordan du gør. Brugen af vores vejledninger sker på eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for fejl, tab eller anden skade ved at følge vores vejledninger her på siden.

Vejledning til udskiftning af bremseklodser:

  • Bilen skal enten løftes i en lift eller op på klodser.
  • Inden du løfter bilen, skal du løsne hjulboltene uden at skrue dem af, ellers kan det blive farligt.
  • Skru hjulboltene helt ud og fjern det eller de dæk, du vil skifte dem på.
  • Som regel er der to bolte, der holder bremsekaliberen, de skal løsnes. Når de er løsnet, bør du kunne fjerne kaliberen fra bremseskiven, da bremseslangens sidste stykke til kaliberen er fleksibelt.
  • Løsen de clips der holder på dem, så du kan tage de gamle ud.
  • Find de nye bremseklodser frem og sæt dem på og clips dem fast.
  • Sæt det hele på plads (følg listen baglæns, når de nye bremseklodser er sat på)
  • Når det hele er samlet igen, så pump et par gange på bremsepedalen til den bliver helt hård og kontroller om der er nok bremsevæske på.

 

Hos Biltema ønsker vi god arbejdslyst med udskiftning af dine nye bremseklodser. Med udstyr fra vores bil sortiment er du godt kørende, find det du mangler til din bil her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.