Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bremseskiver til de fleste bilmærker på markedet

I Biltemas store sortiment af bremseskiver finder du med garanti præcis dem, som du står og mangler. Hos os fås bremseskiver til de mest almindelige bilmærker på markedet. Søg med registreringsnummer og find de helt rigtige bremseskiver til din bil. Kan du ikke finde præcis det, som du søger og leder efter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan oftest finde netop det, du søger. Sidder du med eventuelle spørgsmål, er vi kompetente og kan svare.

Bremseskivernes funktion

Bilens bremser sørger for vores sikkerhed, når vi kører i trafikken. Det er ekstremt farligt, hvis bremserne fejler, derfor skal du have styr på, at ingen komponenter svigter - heller ikke bremseskiverne. Langt de fleste moderne biler er udstyret med bremseskiver. Det fungere ved, att der på hvert hjul er monteret en skive, der sammen med hjulet drejer rundt. På skiverne sidder en bremsekaliber med bremseklodser, hvis funktion gør, at de klemmer om skiven, når du trykker på bremsepedalen. Der opstår friktion mellem komponenterne, når bremseklodserne slår ned på bremseskiverne. Når dette foregår samtidigt på alle fire hjul, aftages farten.

 

Kontrollering af bremseskiverne

Når du kontrollerer bremseskiverne, bør du være opmærksom på, at bremseskiverne er blanke, fri for rust og uden dybe riller. Der kan forekomme en let rille, der indikerer, at skiven drejer rundt. Hvis der forekommer tydelige riller, skal skiven slibes, inden der monteres nye bremseklodser. Det er ikke altid, at det kan betale sig at slibe bremseskiverne. da arbejdstiden, der går til at slibe skiverne, tit kan være dyrere end at montere nye skiver. Det gør det dyrere, når værkstedet skal gøre det, i forhold til hvad et nyt sæt koster hos Biltema.dk.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du skal eller bør vælge, så er vi altid behjælpelige med kompetent rådgivning og ekspertise i vores fysiske butikker. Er du yderligere i tvivl om, hvad du har brug for, står vi også klar til rådgivning og vejledning heraf.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.