Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bremseslanger til din bil

Hos Biltema finder du et stort udvalg af bremseslanger til din bil, som passer til de mest almindelige bilmærker og -modeller på markedet. Vores sortiment byder desuden også på en lang række andre dele og tilbehør, såsom værktøj, reservedele, bremsevæske, m.m., som du kan bruge, når du skal skifte en bremseslange på din bil.

Udskift din bremseslange med jævne mellemrum

Af og til kan det være nødvendigt at udskifte bremseslangerne på din bil. Bremseslangerne forbinder nemlig bremserørene til bremserne foran på bilen. Efter længere tids brug kan det ikke undgås, at slangerne bliver slidte og skal udskiftes. Det skyldes bl.a., at bremsevæsken løber på indersiden af slangerne, som så med tiden vil slide på gummiet. Det kan desuden resultere i, at din slange bliver utæt, så den begynder at lække bremsevæske.

 

Hvis bremseslangen er utæt

Hvis du opdager, at der er gået hul på en slange, er det vigtigt, at du får den udskiftet med det samme - men allerhelst før! Hvis der er en defekt på din bremseslange, vil du som regel opdage det ved, at du oplever forringet bremseevne eller skæv opbremsning, hvor bilen afviger fra køreretningen, eksempelvis under nødstop. I så fald er det som regel tid til at få skiftet slangerne.

 

Udskiftning og påfyldning af bremsevæske

Hvis der går hul på en slange, vil der ligeledes gå en del bremsevæske til spilde, så sørg derfor for, at dine bremseslanger er up-to-date og fyld bremsevæske på, når bilen er ved at løbe tør. Du finder bl.a bremsevæske her på siden eller hos din nærmeste Biltema forhandler.

 

Skift flere slanger på én gang

Når du skal skifte en slange på din bil, bør du overveje at udskifte dem alle - også selvom der kun er en defekt på den ene. På den måde sikrer du nemlig, at der går lang tid, før du skal udskifte slangerne igen, og du undgår at opleve defekter fra de andre slanger inden for relativt kort tid fra at du har udskiftet én slange. Det giver en mere behagelig og sikker køreoplevelse over længere tid.