Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Spiralfjeder til støddæmper

Er det ved at være tid til, at støddæmperen i din bil skal udskiftes? Det er vigtigt at holde styr på, hvornår en støddæmper begynder at være slidt op, ellers kan det være farligt.

En støddæmpers funktion er at hjælpe med at opretholde en kørselsretning og mindske effekten af ujævnheder på vejene – eksempelvis ved bump. Dæmperen er et vigtigt udstyr i bilen til at skabe sikkerhed og komfort, når du kører.

Skal du have udskiftet støddæmperen? I Biltema kan du finde en spiralfjeder til lige netop din bil, så du kan sørge for en rigtig og sikker montering.

Du kan få mere viden om vores udvalg her på siden.

Find en fjeder til din bil ved hjælp af nummerpladen

For at få maksimal komfort og trafiksikkerhed under din kørsel skal din støddæmper sidde rigtigt og med et affjedringssystem, så du får et godt vejgreb.

Vores udvalg af spiralfjedre består af modeltilpassede dele så du kan finde en fjeder til din bil uden at være i tvivl om, hvorvidt den passer til din bilmodel. For at sikre det yderligere har vi en smart søgning på hjemmesiden, som du kan benytte.

Vi har gjort det nemt for dig. Du skal blot indtaste din bils nummerplade, hvorefter du får en lang oversigt over reservedele til lige netop din bilmodel.

Stort kvalitetsudvalg af fjedre til din bil

I Biltema består alle vores varer af høj kvalitet til lav pris. Vi mener, at alle vores kunder skal kunne eje varer af høj kvalitet uden at tømme hele pungen. Derfor tilbyder vi faste lave priser i vores sortiment, hvor du samtidig får en professionel kvalitet.

Vores udvalg af spiralfjedre er ingen undtagelse. Du kan se vores kvalitetsudvalg her på hjemmesiden. Læser du videre her, kan du blive klogere på udvalget, så du kan finde nøjagtigt det, du skal bruge.

Vi har spiralfjedre til følgende bilmodeller

● Saab
● Volvo
● Skoda
● Ford
● Volkswagen
● BMW
● Audi
● Mercedes
● Renault
● Opel

Fjederspændere

Vi tilbyder flere forskellige fjederspændere. For eksempel med sikkerhedsspærrer og justerbare kæber.

Vi har også spændere i kraftig udførelse med fire smidige gribekløer. Alle er af høj kvalitet og hjælper dig med at sørge for trafiksikkerheden – både for dig selv og andre passagerer i bilen.

Til gør-det-selv-manden

Er du til gør-det-selv-arbejde? Så vil du elske at bruge vores komplette fjederspænder til afmontering og montering af fjedre. Den er kun til brug med håndkraft, så du skal ikke bruge en spændenøgle.

Den passer til de fleste forskellige bilmærker.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Har du brug for hjælp til et gør-det-selv-projekt? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Vi har et serviceorienteret personale, der står klar til at hjælpe dig.

Du kan ringe til vores landsdækkende kundeservice på telefon på 70807770 eller skrive til vores mail på kundeservice@biltema.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge forbi i vores varehuse, hvor vi har åbent hver dag på nær enkelte helligdage.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.