Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Universelle støddæmperbeslag

Slinger bilen fra højre til venstre, når du kører? Så kan det måske være din støddæmper, der skal udskiftes, fordi den er slidt op.

En støddæmpers funktion er at absorbere hjulets bevægelser, når du kører over bump. Dermed opretholder dæmperen en kørselsretning og sørger for, at du ikke slingrer, så kørslen bliver mere behagelig og sikker for dig.

For at sikre at din støddæmper sidder rigtigt, er det vigtigt at have det rigtige beslag. Hos Biltema har vi et udvalg af støddæmperbeslag til de fleste almindelige biler.

Her på siden kan du få mere viden om udvalget.

Hvilket støddæmperbeslag passer til min bil?

I Biltema består vores udvalg blandt andet af beslag til Volvo 800-serien, S/V70–00. Kører du ikke i en Volvo, skal du dog ikke være fortvivlet – vi kan stadig hjælpe dig.

På vores hjemmeside har vi en smart registreringsnummer-søgning. Her kan du taste din bils nummerplade ind, hvorefter du får en oversigt over, hvilke beslag vi har til lige netop din bil.

Leder du efter andre reservedele udover beslag? Søgningen viser en oversigt over alle andre reservedele, vi har, som passer til din bil.

Støddæmperbeslag til din Volvo

Kører du i en Volvo, kan du for eksempel få beslag hos os til følgende modeller:

● 850
● V70
● C70
● S70

Kontakt os gerne for hjælp

Har du brug for hjælp til bestilling af en vare? Eller har du spørgsmål? Du kan kontakte vores landsdækkende kundeservice over telefon på 70807770 eller via mail på kundeservice@biltema.dk.

Vi står klar alle ugens dage til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at besøge os i vores varehuse rundt omkring i landet.