Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

En støddæmper til din bil

Vi har et stort udvalg af støddæmpere og andre reservedele til biler. Du kan surfe rundt på vores hjemmeside eller i vores varehuse og se vores udvalg.

Få mere viden om udvalget på siden her, så du kan være sikker på, hvad du skal bruge.

Hvad er en støddæmper?

Før vi fortæller dig om vores udvalg, er det rart for dig præcist at vide, hvad en støddæmper er.

En støddæmper er en form for fjeder, som dæmper vibrationer, absorberer stød og sikrer konstant kontakt mellem bilens hjul og vejoverfladen, når bilen kører.

Dæmperen sørger for, at bilen hurtigt stabiliseres efter at køre et ujævnt sted – eksempelvis når du kører over bump på vejen. Den holder hjulene i kontakt med vejbanen og begrænser ukontrollerede vibrationer fra ophængningsfjedre, så det er mere behageligt og sikkert at køre.

Udover at dæmpe stød og give komfort til passagererne i bilen har en dæmper også til opgave at holde karosseriet i en stabil vandret position. På den måde forhindrer den, at bilen svinger fra side til side.

Defekt støddæmper kan være farligt

Er I mange mennesker i bilen – eller kører du med tung last – kan det være farligt, hvis din støddæmper er defekt. Føreren kan miste vejgrebet, hvis ikke støddæmperen tilpasser ordentligt, fordi den er defekt. Ukontrollerbarheden kan i værste tilfælde resultere i ulykker.

Derfor er det vigtigt at sørge for, at din støddæmper virker. I Biltema hjælper vi dig, hvis du skal bruge en ny støddæmper. Du er velkommen til at kigge ind i vores varehuse, hvor vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige til din bil.

Stort udvalg af støddæmpere og andre reservedele

I Biltema får du kvalitet til faste lave priser. Vi tilbyder dæmpere til de fleste populære bilmærker.

Her er et kort udpluk af bilmærkerne:

● Audi
● BMW
● Ford
● Mercedes
● Mazda
● Nissan
● Opel
● Renault
● Saab
● Seat
● Skoda
● Volvo

Støddæmper-værktøj

Er du til gør-det-selv-arbejde? Vores udvalg består af smart støddæmper-værktøj til montering og demontering, hvis du foretrækker at gøre det selv i stedet for at køre til en automekaniker.

Skal du bruge dem i professionel forbindelse, kan du naturligvis også det.

Sættene består blandt andet af:

● Møtriktoppe
● Støddæmper-toppe
● Stempelstang
● Nylonbeklædte klembakker

Kontakt vores kundeservice alle dage på ugen

Har du spørgsmål til vores sortiment? Eller brug for hjælp til at bestille en vare? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vi har et serviceorienteret personale, der sidder klar til at hjælpe dig. Du kan ringe på telefon på 70807770 eller skrive via mail på kundeservice@biltema.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.