Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bakkamera - få bedre udsyn

Det kan være svært at få fuldt udsyn, når du bakker ud af en indkørsel eller p-plads. Der kan f.eks. være små genstande på vejen, som du ikke har bemærket. Når du bakker, skal du være opmærksom på mange ting i blinde vinkler, som du ikke kan få øje på gennem side- og bakspejlet.

Med et bakkamera får du et værdifuldt værktøj til at orientere dig, og du undgår potentielt farlige situationer og dyre buler. Kameraerne er i dag kommet ned i et prisleje, hvor de fleste kan være med, og hos Biltema kan du være sikker på at finde et bakkamera til gode priser. Du finder alle vores bakkameraer her på siden, og hvis du har nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte os på telefon eller mail.

Bakkamera med mange funktioner

Vores bakkameraer har mange funktioner, som forbedrer din køreoplevelse. Alle kameraer er vandtætte vidvinkelkameraer, så de kan monteres på ydersiden af din bil, hvilket vi også anbefaler. Herunder vil vi opliste nogle af fordelene ved vores bakkameraer.

Infrarød lys

Når du bakker vil der typisk være blinde vinkler, også selvom du har en mindre bil. Det bliver ikke nemmere, hvis der er lav sigtbarhed udenfor. Hvis du skal køre i mørkt eller tåget vejr, så behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du rammer noget, når du bakker ud. Vores bakkameraer har IR-lys (infrarød), så du får bedre udsyn, selvom det er mørkt udenfor. Med infrarød lys får du automatisk lysforstærkning, så du får fuldt udsyn, selvom der er lav sigtbarhed udenfor.

Hjælpelinjer til afstandsbedømmelse

Selvom du har et kamera, hvor du kan se, hvad der foregår bagved, så kan det stadig være svært at bedømme afstanden mellem forskellige genstande. I vores kameraer har du mulighed for at tilføje hjælpelinjer, der viser, hvor tæt du er på andre bilister på parkeringspladsen eksempelvis. Dermed undgår du at ramme ind i objekter og få dyre buler på din bil.
Bakkamera passer til mere end personbiler
Nogle tror, at et bakkamera kun passer til personbiler, men det er ikke tilfældet. Bakkameraets hovedfunktion er selvfølgelig at hjælpe chaufføren med at bakke, men det kan sagtens bruges til andet end blot personbiler. Herunder vil vi kort gennemgå nogle af områderne, hvor du kan få stor glæde af et bakkamera.

Autocamper & campingvogn

Mange campister har valgt at montere et bakkamera bag på deres autocamper eller campingvogn. Fordelen er her, at du får ekstra øjne som kan se, hvad der sker bag vognen. Dette er specielt vigtigt, når du bakker ud fra snævre vendinger eller skal bakke et længere stykke. Du bliver derfor i stand til at dirigere udenom den store sten ved højre hjul, undgå en fordybning i vejen på venstre hjul eller andre forhindringer. Vigtigst af alt så ved du, at der ikke er suset et barn ind bagved campingvognen, mens du tjekkede andre spejle.

Bakkamera er et værdifuldt redskab til manøvrering af store køretøjer som autocamper og campingvogn, men passer også perfekt til hestetrailer. Vi anbefaler at montere kameraet på bilens nummerplade, da dette giver den optimale orientering. Der er dog nogle, som foretrækker at placere kameraet øverst på campingvognen for at få størst muligt udsyn. Så hvis du køber et bakkamera til din autocamper eller campingvogn, så prøv dig selv frem til den bedste løsning for dig.

Hestetrailer / hestestald

Ligesom campingvognen så er bakkameraet optimalt til at give bedre udsyn til hestetrailere. Vi har allerede gået igennem mange af fordelene ved at have et bakkamera, men til hestetrailer kan det være en god idé ikke bare at have ét, men to kameraer. Hvis du skal køre længere ture med hestetransport, så anbefaler vi at placere et kamera inde i vognen og et udenfor.

Observation

Bakkamera bliver også hyppigt anvendt til at holde øje med forskellige ting i private hjem eller erhverv. Det bliver eksempelvis brugt til at holde øje med dyr, som heste i hestetrailere. Bakkameraet kan bruges til at overvåge adfærd i hestestalden. Har du eksempelvis en hest som skal til at fole? Eller en hest der står og sparker? Så kan det være en god idé, at have et par ekstra øjne i stalden. Bakkameraet har et stort brugspotentiale, og det kan opsættes de fleste steder.

Reservedele og tilbehør til dit bakkamera

Vi har et udvalg af ekstraudstyr til bakkamera. Du finder eksempelvis ekstra kameraer her på siden, hvis du gerne vil have mere end et kamera. Vi har ligeledes spændingskabler, hvis du mangler et kabel og i forvejen ejer et af vores bakkameraer. Derudover finder du en holder til monitor, så du kan placere kameraet i bilruden.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.