Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Starthjælp til din bil

Har du selv oplevet at stå i en situation, hvor din bil ikke vil starte? Det er rimelig normalt og faktisk den hyppigste årsag til, at bilejere ringer efter vejhjælp stort set hvert år. Specielt i vinterperioden er bilens batteri udsat, og det er typisk her problemet opstår. Mange gange er det dog muligt selv at løse problemet med en starthjælp til bilen. Hvis batteriet på din bil er blevet fladt, så har du brug for starthjælp.

Her på siden finder du starthjælps pakker, der er tilpasset forskellige behov. Alle vores pakker gør det muligt selv at få gang i motoren på din bil, uden at du skal koble den til en anden bil. Du kan se vores forskellige starthjælp her på siden, og hvis du vil have flere informationer, så kan du læse mere herunder eller læse i manualerne under dit foretrukne produkt. Sidder du bagefter tilbage med spørgsmål til vore produkter eller services, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Starthjælp uden tilkobling af en anden bil

Vi har forskellige starthjælpspakker, så du er sikker på, at vi har én, der er tilpasset dine behov. Fælles for alle vores starthjælp er, at du ikke behøver at tilkoble en anden bil for at starte din motor op igen. Du kan blot sætte maskinen op på din bil, hvilket både er nemt og hurtigt. Du får dermed en transportabel starthjælpspakke, som du altid kan have med i bilen, hvis uheldet skulle være ude. Nogle af vores pakker har ligeledes andre funktioner, som kan være til stor gavn. Vi vil kort gennemgå nogle af vores startboostere herunder, så du har en idé om, hvilken starthjælpspakke der vil passe til dig. Hvis du vil have endnu flere informationer omkring vores starthjælp, så kan du trykke ind på dit foretrukne produkt. Her vil du både finde tekniske specifikationer og en manual, som giver præcise oplysninger omkring produktet.

Startbooster på 12V
Du finder eksempelvis startboostere på 12V her på siden. Begge startboostere har kraftige kabler og batteriklemmer, lighterstikdåse, batteriindikator, LED-lygte og 17 / 9 AH blybatteri. Vi har én starthjælp på 900 A (maks startstrøm) med kompressor og en på 400 A uden kompressor. Med en kompressor får du mulighed for at pumpe luft i dine bildæk og cykeldæk, så du ikke løber tør for luft. Derudover har begge adgang via USB stik, så du kan lade dit elektroniske udstyr.

Premium starthjælp
Du finder også en starthjælp med patenteret teknologi, der kan absorbere strømmen fra dit bilbatteri, og derefter selv starte motoren op. Det betyder altså, at du får et batteri, du ikke selv behøver at oplade, men kan lade stå i bilen i årevis. Det er dog vigtigt, at dit bilbatteri ikke bliver helt afladet. Denne starthjælp kan også oplades, hvis du vil starte et beskadiget eller dårligt batteri.

Hvordan tjekker du selv dit batteri?

Et dødt batteri er en af de hyppigste årsager til, at danske bilister tilkalder vejhjælp. Du kan dog i mange tilfælde være med til at forhindre dette, hvis du tjekker op på dit batteris tilstand. Du skal altid være opmærksom på, at polerne (plus og minus) på dit batteri skal sidde fast, og de må ikke være snavsede. Vær opmærksom på at et nyt batteri har en levetid et sted mellem 3 til 6 år, hvilket afhænger af batteriet, kørestil og vejrforhold.

Tag sikkerhedsmæssige hensyn

Batterier er ikke ufarlige, og uhensigtsmæssig adfærd kan føre til personskader. Derfor har vi herunder samlet nogle hurtige sikkerhedsmæssige tips, når du arbejder med batterier.

Undgå batterisyre på hud eller øjne
Særligt batterier af ældre dato kan lække elektrolyt (batterisyre), der ikke må komme i kontakt med hud. Vi råder derfor altid til, at du bærer handsker og sikkerhedsbriller, når du arbejder med batteriet. Du skal ligeledes undgå at gnide øjnene, da korroderende syrepartikler kan ramme øjet.

Pas på eksplosive luftarter
Når du oplader din bil, så afgiver batteriet eksplosive luftarter, som man skal være forsigtig med. Du bør derfor altid foretage opladningen i godt ventilerede omgivelser og undgå åben ild, rygning eller gnister. Du må derudover ikke overdække din starthjælp under brug.

Opbevar din starthjælp under gode forhold
Du skal så vidt muligt undgå, at din starthjælp bliver udsat for regn, sne og generelt fugt. Dette er ikke godt for batteriet.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med yderligere spørgsmål til vores produkter eller services, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og give vejledning, så du får den rigtige starthjælp til din bil. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.