Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset inden for 2 timer! Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Starthjælp til din bil

Har du selv oplevet at stå i en situation, hvor din bil ikke vil starte? Det er rimelig normalt og faktisk den hyppigste årsag til, at bilejere ringer efter vejhjælp stort set hvert år. Specielt i vinterperioden er bilens batteri udsat, og det er typisk her problemet opstår. Mange gange er det dog muligt selv at løse problemet med en starthjælp til bilen. Hvis batteriet på din bil er blevet fladt, så har du brug for starthjælp.

Her på siden finder du starthjælps pakker, der er tilpasset forskellige behov. Alle vores pakker gør det muligt selv at få gang i motoren på din bil, uden at du skal koble den til en anden bil. Du kan se vores forskellige starthjælp her på siden, og hvis du vil have flere informationer, så kan du læse mere herunder eller læse i manualerne under dit foretrukne produkt. Sidder du bagefter tilbage med spørgsmål til vore produkter eller services, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Starthjælp uden tilkobling af en anden bil

Vi har forskellige starthjælpspakker, så du er sikker på, at vi har én, der er tilpasset dine behov. Fælles for alle vores starthjælp er, at du ikke behøver at tilkoble en anden bil for at starte din motor op igen. Du kan blot sætte maskinen op på din bil, hvilket både er nemt og hurtigt. Du får dermed en transportabel starthjælpspakke, som du altid kan have med i bilen, hvis uheldet skulle være ude. Nogle af vores pakker har ligeledes andre funktioner, som kan være til stor gavn. Vi vil kort gennemgå nogle af vores startboostere herunder, så du har en idé om, hvilken starthjælpspakke der vil passe til dig. Hvis du vil have endnu flere informationer omkring vores starthjælp, så kan du trykke ind på dit foretrukne produkt. Her vil du både finde tekniske specifikationer og en manual, som giver præcise oplysninger omkring produktet.