Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC værkstedsudstyr: alt du skal bruge

MC er en omfattende hobby, men det er det hele værd! Kontrol over et storslået køretøj, at kunne mærke vinden blæse. Ja, der er ikke så meget at diskutere, MC sporten er fremragende. Det er dog ikke altid fedt når den skal repareres, men tvivl ikke, vi er altid klar til at hjælpe dig!

Hos Biltema finder du alt det MC værkstedsudstyr du skal bruge. Vi har et stort udvalg af praktisk udstyr, som forudsætter at standen på din motorcykel forbliver god. Det vigtigste værktøj du kan bruge til din motorcykel, er viden. Din viden er nemlig vigtig når du skal reparere eller arbejde på din motorcykel. Hos Biltema er vi altid klar til at dele ud af vores viden, så du kan få det mest mulige ud af vores MC værkstedsudstyr.

MC værkstedsudstyr: hobbyistens legeplads

Vores sortiment indeholder det meste MC værkstedsudstyr som er nødvendigt til hjemmebrug. Vi har alt fra praktisk håndværktøj til donkrafte, MC-lift og meget mere. Det betyder at, du fremover kan foretage reparationer og istandsættelse hjemme i garagen. Visse reparationer kræver dog faglig viden, her kan du altid kontakte din lokale mekaniker for rådgivning.

Mange reparationer kan du oftest selv ordne. De fleste af vores produkter kan bruges til forskellige formål. Det kan f.eks. være olieskift eller udskiftning af en reservedel. Fordi vores produkter er alsidige, er de også praktiske at have i hjemmeværkstedet. Enhver handyman bør have en udvidet værktøjskasse og udstyr dertil. En del af vores MC værkstedsudstyr er mobilt. Det betyder at du kan have det med i bagagen på din næste køretur. Hvis du f.eks. punkterer et dæk så behøver du ikke gå i panik, for udstyret kan medbringes.

 

Generelle sikkerhedsforanstaltninger til hjemmeværkstedet

Hos Biltema ønsker vi at vores produkter bliver brugt på den korrekte måde, samtidig med at omgivelserne er som de skal være. Derfor bør du tage nogle forholdsregler inden du går i gang med de helt store reparationer.

Først og fremmest skal du arbejde et sted uden forstyrrelser, f.eks. din egen garage eller have. Det kan være af stor risiko hvis du arbejder et sted med meget larm og trafik. Det er også rigtig vigtigt at dit underlag er stabilt hvis du bruger en donkraft eller MC-lift. Der skulle nødig ske noget med din motorcykel.

Et hjemmeværksted er en stor drøm for mange, som er interesserede i motorcykler og andre køretøjer. Et hjemmeværksted kan være et frirum hvor du kan gøre som du vil og give plads til kreative projekter. Biltema har sørget for det basale, nemlig MC værkstedsudstyr. Vores varer er altid af god kvalitet og til lave priser. Kom ned til dit nærmeste varehus og undersøg værkstedsudstyret til dit hjemmeværksted. Vi ser frem til at hjælpe dig!