Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Dæktilbehør til motorcykeldæk

Er du på udkig efter dæktilbehør til dine motorcykeldæk, så er du kommet til det rette sted. Hos Biltema har vi nemlig et unikt udvalg af dæktilbehør, som du kan bruge til at reparere dækkene på din motorcykel. Dette tilbehør kan du finde her på siden, hvor du også kan klikke dig direkte videre til de enkelte produktsider.

Shop dæktilbehør til din motorcykel til favorable priser

Hos Biltema ved vi godt, at det kan være dyrt at være motorcykelejer. Derfor gør vi en indsats for ikke at bidrage til de høje udgifter – bl.a. ved at forhandle vores dæktilbehør til motorcykeldæk til favorable priser. Det betyder, at det ikke behøver at koste en bondegård, når du skal lappe dine MC dæk.

Se udvalget af dæktilbehør til din motorcykel her på siden, hvor du også kan se lagerstatus for de enkelte produkter samt få et hurtigt overblik over de gode priser på tilbehøret. Hvis du finder noget, du skal eje, er det bare at klikke dig videre gennem bestillingsprocessen og få det bestilt – så kan du afhente i dit lokale Biltema varehus efter blot 30 minutter.

Derfor kan der være god idé i at købe et MC lappesæt

Man ved desværre aldrig, hvornår et dæk punkterer – det kan ske når som helst, og det er som regel på tidspunkter, hvor man absolut ikke er forberedt på det. Derfor kan det være en rigtig god idé at købe et MC lappesæt, før uheldet er ude, og behovet for lappegrej opstår.

Vores lappesæt til motorcykeldæk kommer i en praktisk størrelse, hvorfor man sagtens kan have det med sig, når man kører på sin motorcykel. På den måde er man forberedt i tilfælde af, at dækket skulle punktere undervejs.

Sådan lapper og reparerer du dækkene på din motorcykel

Hvis du har slangeløse dæk på din motorcykel, er det nogenlunde enkelt at lappe dem. Metoden afhænger en smule af, hvorvidt du vælger at købe en lappespray eller et lappesæt. Hvis du vælger den første, gælder det blot om at bruge den ved dækkets utæthed – og så kan du komme hurtigt videre.

Bruger du et lappesæt, er processen lidt mere kompliceret, men det kan også være en lidt mere holdbar løsning. Her skal du først sikre, at hullet er renset for skidt og snavs, hvorefter du indsætter et stykke gummi, der stopper hullet til. Når dækket er lappet godt, kan du bruge kulsyrepatroner til at få luft i det igen.
Begge løsninger er midlertidige løsninger, og du bør derfor køre direkte til en professionel, der kan reparere dækket eller skifte det ud med et nyt.

Lappespray til MC kan også være en god løsning

Som nævnt ovenfor, kan lappespray til MC også være en god løsning, hvis man ikke vil ned og rode med alverdens forskelligt værktøj. Med en lappespray til dine motorcykeldæk bliver hullet forseglet, og luft bliver pumpet i dækket – uden at du behøver at afmontere det.
Det er en hurtig og nem løsning, der kan få dig tilbage på vejen igen, så du kan køre til det nærmeste værksted, hvor dækket kan blive repareret eller udskiftet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.