Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

MC donkraft og lift til motorcykel

Hos Biltema har vi både donkrafte og lifte til motorcykler – udstyr, der gør det nemmere at arbejde på de tohjulede køretøjer. Se vores udvalg her på siden og bestil din donkraft eller lift til fordelagtige priser allerede i dag. At vi har varehuse i hele landet er med til at sikre, at der aldrig er langt til nærmeste varehus. Skal du derfor have købt en ny MC donkraft og / eller lift, så er hjælpen nær.

Skab de bedste arbejdsbetingelser med en MC donkraft eller lift
Når du investerer i en MC donkraft eller lift, gør du ikke blot livet nemmere for dig selv. Du skaber også nogle bedre arbejdsbetingelser, så du ikke behøver at døje med usunde arbejdsstillinger, tunge løft og lignende, når du arbejder på din motorcykel.

 

Hvad end du vælger en lift eller en donkraft, er der ingen tvivl om, at det bliver væsentligt nemmere at komme til motorcyklen – uanset hvad du skal lave på den. Samtidig er det en væsentligt mere stabil løsning sammenlignet med at klodse sin motorcykel op med små stykker af træ, eller hvad man ellers har liggende.

Sådan bruger du en MC donkraft

Når du skal løfte din motorcykel op på en donkraft fra Biltema, er det ganske nemt. Du sørger blot for at placere donkraften under motorcyklen, hvorefter du med en fodpedal har mulighed for at hæve donkraften – og dermed også motorcyklen.

Du kan læse mere om vores donkraft til MC ved at besøge den tilhørende produktside. Her vil du kunne blive klogere på de forskellige funktioner og tilbehør, der følger med donkraften.

Gode tips til at højne sikkerheden i forbindelse med en MC reparation

Som du sandsynligvis er bekendt med, er motorcykler ganske tunge. De skal derfor helst ikke vælte ned over en, når man reparerer på dem. Udover at forårsage skade på dig, kan det også skade motorcyklen, og den er i øvrigt tung at løfte op igen.

Man kan højne sikkerheden i forbindelse med en MC reparation ved blandt andet at benytte en lift eller donkraft, der er lavet til motorcykler. Så sikrer man sig, at de bliver løftet på en sikker og ansvarlig måde. Vælger man at benytte en lift eller donkraft, kan det være en fornuftig idé at sørge for, at motorcyklen er spændt godt fast.
Hvis liften eller donkraften til din motorcykel har forankringskroge, så skal du sørge for at bruge dem.

Vi har et stort udvalg af donkrafte og løfteudstyr til MC

Hvis du er på udkig efter donkrafte, lifte eller andet løfteudstyr til din motorcykel eller måske din bil, så er du kommet til det rette sted. Hos Biltema har vi nemlig et stort udvalg af det hele, så du kan komme godt og sikkert i gang med at reparere på din motorcykel eller bil.